Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 11 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 11 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Υδροχόος

Επικοινωνιακή, ζωηρή και ανάλαφρη μέρα, με πολλές μετακινήσεις, συναντήσεις, γνωριμίες, αρκετή κουβεντούλα, ενώ είναι πιθανές και κάποιες συμφωνίες ή επαφές και συζητήσεις. Έμφαση δίνει η Σελήνη και σε μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα. Αρκετές ιδέες και σκέψεις. Πιθανά ταξιδάκια. Συναντήσεις με συμμαθητές, γείτονες, συγγενείς και διάφορους γνωστούς.

Ιχθύες

Τον οικονομικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, χωρίς να αναμένονται ιδιαίτερα προβλήματα. Θέματα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας σας απασχολούν σήμερα. Μια μέρα στην οποία θα μπορέσετε να απολαύσετε τις αισθήσεις, το καλό φαγητό, τη μουσική, την ηρεμία, τα αποκτήματά σας.

Κριός

Αρκετά δραστήρια μέρα, με τη Σελήνη να μπαίνει στο ζώδιό σας στις 12 το μεσημέρι και να σας κάνει εξωστρεφείς κι ενεργητικούς, ενώ θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Καλή μέρα για να ξεκινήσετε πράγματα, να πάρετε πρωτοβουλίες και αποφάσεις. Επίσης καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό.

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, που σημαίνει ότι θα είναι μέρα απολογισμών και κλεισίματος κύκλων και θεμάτων. Είναι πιθανό να έχετε μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία και περισσότερο ύπνο για να καθαρίσετε απ' τις επιρροές του τελευταίου μήνα. Καλή μέρα για ενασχόληση με τέχνη, πνευματικότητα, φιλανθρωπία.

Δίδυμοι

Θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να δείτε φίλους και γνωστούς, να δικτυωθείτε, να δραστηριοποιηθείτε σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, καθώς η Σελήνη τονίζει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης. Ενασχόληση επίσης με το ίντερνετ και τα online social media. Κάνετε όμως και καινούργια πλάνα για το μέλλον τώρα.

Καρκίνος

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τον εαυτό σας επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας. Αυξημένες υποχρεώσεις, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην εκτέλεσή τους. Ενδέχεται να είστε περισσότερο ευάλωτοι στις κριτικές – φανείτε υπεύθυνοι και σοβαροί.

Λέων

Άνετη, αισιόδοξη και δραστήρια μέρα, με την Σελήνη απ' το φιλικό σας ζώδιο του Κριού να τονώνει την αυτοπεποίθηση, τη ζωτικότητα και την ώθηση για πρωτοβουλίες. Καλή μέρα για ανοίγματα. Έμφαση δίνεται σε θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, αλλά και σε διδασκαλία, συγγραφή, φιλοσοφία, πολιτική.

Παρθένος

Σχετικά πιο εσωστρεφής η σημερινή μέρα, θα σας βάλει να ψαχτείτε, να ψυχαναλυθείτε ή να κάνετε διάφορες έρευνες και ανακαλύψεις. Έμφαση δίνει η Σελήνη επίσης σε θέματα οικονομικά, κυρίως, ό,τι αφορά δάνεια, κάρτες, επενδύσεις, κληρονομικά, ασφάλειες, εφορία, συντάξεις κλπ, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Θα είναι όμως και μια ερωτική μέρα.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα τονίζει τον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών, και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον σύντροφο, τους συνεργάτες και καλούς φίλους, σε μια κοινωνική μέρα γενικά, και με διάφορες γνωριμίες και συναντήσεις. Ασχολείστε περισσότερο με τους άλλους και με το πώς να κρατήσετε καλύτερες ισορροπίες στις σχέσεις.

Σκορπιός

Δουλειά και χαρά σήμερα, σε μια  μέρα παραγωγική, με τη Σελήνη να εστιάζει την προσοχή σας στην εργασία και σε καθημερινές δουλειές του νοικοκυριού. Επίσης έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα υγείας, διατροφής και fitness – καλή μέρα για να συναντήσετε επαγγελματίες υγείας. Ακόμα, η εστίασή σας βρίσκεται και στα κατοικίδια.

Τοξότης

Ευχάριστη, δραστήρια και πιο άνετη αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα, ενώ είναι πιθανό να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Ενασχόληση με σπορ, χόμπι και με ό,τι δημιουργικό. Ερωτική μέρα επίσης, με ευκαιρίες για φλερτ κι εξόδους. Η εστίασή σας βρίσκεται και στα παιδιά.

Αιγόκερως

Έμφαση στον τομέα του σπιτιού δίνει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας, με την οικογένειά σας και με ζητήματα ακινήτων. Πιο ήσυχη κι εσωστρεφής η διάθεση, βγαίνει στην επιφάνεια ο σπιτόγατος εαυτός σας. Πιθανόν σήμερα να αναμασήσετε και να νοσταλγήσετε το παρελθόν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being