Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σε Πατρινούς επιχειρηματίες το κατάστημα της Elite Strom

Σε Πατρινούς επιχειρηματίες το κατάστημα...

Ονειρεμένος ύπνος με την υπογραφή της DREAM HOME Karagounis

Τον κύκλο μιας νέας εποχής με πιο δυναμική παρουσία στην αγορά της Πάτρας για να καλύψουν και την πιο απαιτητική ανάγκη των καταναλωτών, ανοίγουν η DREAM HOME Karagounis και η Elite Strom.

Οι δύο πλευρές ανανεώνουν και επεκτείνουν την ήδη επιτυχημένη εξαετή συνεργασία τους, με το υπάρχον υποκατάστημα της δημοφιλούς εταιρείας στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών 7 να περνά αποκλειστικά στην επιχειρηματική δραστηριότητα της Άντας και του Σπύρου Καραγκούνη.

Το νέο εγχείρημα, αποτελεί και την εδραίωση της εμπιστοσύνης της γνωστής εταιρείας στρωμάτων στους δύο Πατρινούς επιχειρηματίες, συνδυάζοντας την αξιοπιστία της DREAM HOME και την κορυφαία ποιότητα της Elite Strom.

Η Elite Strom διαθέτει ιδιόκτητη κάθετη μονάδα παραγωγής επτά στρεμμάτων στο Σχηματάρι Βοιωτίας, όπου την χειροποίητη εργασία, συμπληρώνουν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.

Κάθε πρώτη ύλη και κάθε νέο προϊόν περνούν από τη Διαδικασία Ελέγχου, με εξαντλητικά τεστ ποιότητας και αντοχής, για εξομοίωση χρήσης δεκαετίας.

Η Elite Strom δημιουργεί προϊόντα με προδιαγραφές που καλύπτουν τα υψηλότερα standards υγιεινής και διαθέτουν  διεθνείς πιστοποιήσεις όπως την ACTIGARD, ενώ είναι και μέλος της ISPA, πιστοποιημένη με ISO 9001:2008.

Σήμερα, με ένα ισχυρό δίκτυο 25 καταστημάτων, χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες και σημαντικές διεθνείς συνεργασίες όπως η ΤEMPUR και η Sealy, η Elite Strom είναι μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες.

Η DREAM HOME Karagounis, δραστηριοποιείται στην Πάτρα 36 ολόκληρα χρόνια, από όταν ο ιδρυτής της εταιρείας, Λουκάς Καραγκούνης ξεκίνησε την πορεία του στο εμπόριο επίπλων, με το πρώτο κατάστημα στην οδό Αγίας Τριάδος 96.

Το νέο κατάστημα αποκλειστικής διάθεσης προϊόντων Elite Strom στη Ν.Ε.Ο Πατρών-Αθηνών 7, συμπληρώνει το  δίκτυο τριών καταστημάτων της DREAM HOME, που λειτουργούν στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου 101 και το αρχικό κατάστημα στην Αγίας Τριάδος 96.

Μπείτε στον ιδιαίτερο κόσμο της DREAM HOME KARAGOUNIS και της Elite Strom και δώστε στο όνειρό σας χρώμα, στυλ και ποιότητα ύπνου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά