Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η νέα ελληνική ταινία «Suntan» κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ, στην Ολλανδία

 Η νέα ελληνική ταινία «Suntan» κάνει τη...

Πρωταγωνιστεί ο Μάκης Παπαδημητρίου - Στις 31 Μαρτίου στις αίθουσες, και στα Ster Cinemas, στην Πάτρα

Η 3η και πολυαναμενόμενη μεγάλου μήκους ταινία του βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη Αργύρη Παπαδημητρόπουλου («Bank Bang», «Wasted Youth»), γυρισμένη εξ ολοκλήρου στην πανέμορφη Αντίπαρο, επιλέχθηκε για την παγκόσμια πρεμιέρα της, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρότερνταμ, ανάμεσα σε σπουδαίες κινηματογραφικές παραγωγές από όλο τον κόσμο.

Το «Suntan», όπως είναι ο τίτλος του φιλμ, λίγο πριν βγει στις ελληνικές αίθουσες, ξεκινά το υποσχόμενο ταξίδι του ανά τον κόσμο διεκδικώντας το μεγάλο βραβείο του διαγωνιστικού τμήματος «VPRO Big Screen» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρότερνταμ, το μεγάλο Ολλανδικό κινηματογραφικό φεστιβάλ που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο σημαντικές σινεφίλ διοργανώσεις του πλανήτη.

Η επιτυχημένη πορεία της ταινίας ξεκίνησε πριν αυτή καν ολοκληρωθεί, αφού βραβεύτηκε με τη μεγαλύτερη διάκριση της Αγοράς στο πλαίσιο του 55ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.

Στο «Suntan» ο Παπαδημητρόπουλος μάς μεταφέρει σε ένα έντονα ερωτικό και μυστηριώδες καλοκαιρινό προορισμό στην καρδιά του Αιγαίου, στήνοντας ένα απρόβλεπτο ψυχολογικό δράμα, γεμάτο σασπένς αλλά και χιούμορ.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon στις 31 Μαρτίου 2016. Στο φιλμ όπου παραγωγοί είναι οι Φαίδρα Βόκαλη και Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, πρωταγωνιστούν ο Μάκης Παπαδημητρίου και οι Έλλη Τρίγγου, Χαρά Κότσαλη, Ντίμι Χαρτ, Μάρκους Κόλεν, Μιλού Βαν Γκρέσε, κ.α.

Ο Μάκης Παπαδημητρίου παίζει και στη νέα ταινία του Χρήστου Δήμα που μάλιστα είναι γυρισμένη και σε 3d “Ο Μαγικός Καθρέφτης» που θα βγει στις αίθουσες στις 4 Φεβρουαρίου 2016.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture