Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πρεμιέρα για το καρτούν φιλμ "Μικρός Πρίγκιπας" στην Αθήνα την περασμένη Δευτέρα

Πρεμιέρα για το καρτούν φιλμ "Μικρό...

Η ταινία όπου δανείζει τη φωνή του και ο Άρης Λουμάκης των Rec, έρχεται από 31 Δεκεμβρίου 2015 στην Πάτρα

Επίσημα παρουσιάστηκε στο αθηναϊκό κοινό η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του αγαπημένου από μικρούς και μεγάλους παραμυθιού του Antoine de Saint-Exupery «Ο Μικρός Πρίγκιπας».

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο Δαναό, τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 το βράδυ.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν μικροί και μεγάλοι φίλοι της κλασσικής πλέον ιστορίας, ο οποίοι απόλαυσαν την ταινία και φωτογραφήθηκαν ως αεροπόροι στο ιδιαίτερα πρωτότυπο photo booth που δημιουργήθηκε ειδικά για τη βραδιά. Παρών στην πρεμιέρα ήταν και ο front man του νεανικού συγκροτήματος REC, Άρης (REC) Λουμάκης, ο οποίος δανείζει τη φωνή του στον αστυνομικό, έναν από τους ήρωες της ιστορίας.

Μεταξύ άλλων την πρεμιέρα τίμησαν με την παρουσία τους η Ξένια και ο Mike, τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος REC, ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Βίκυ Καρατζόγλου.

Σύνοψη

Ανακαλύψτε ξανά μία από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών με πρωταγωνίστρια Το Μικρό Κορίτσι, που η αγχωτική μητέρα του το προορίζει για το καλύτερο κολλέγιο της πόλης. Μόνη του διέξοδος είναι ο εκκεντρικός και καλόκαρδος γείτονας, ο Αεροπόρος, που την ξεναγεί σε έναν εκπληκτικό κόσμο όπου όλα είναι πιθανά. Έναν κόσμο που ο ίδιος γνώρισε πριν καιρό από τον Μικρό Πρίγκιπα. Εκεί ξεκινά το μαγικό και συναισθηματικό ταξίδι του στο σύμπαν του Μικρού Πρίγκιπα. Εκεί ανακαλύπτει ξανά την παιδικότητα του και μαθαίνει ότι δεν βλέπεις καθαρά παρά μόνο με την καρδιά. Η ουσία είναι αόρατη στα μάτια.

Από 31 Δεκεμβρίου 2015 στους κινηματογράφους από την εταιρεία Feelgood.

Το φιλμ θα προβληθεί μεταγλωττισμένο και με υπότιτλους.

Θα έρθει και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε. Το απόλυτο παιδικό παραμύθι του 20ου αιώνα, ο θρυλικός Μικρός Πρίγκιπας μεταφέρεται αριστοτεχνικά στη μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία του Mark Osborne (Kung-Fu Panda) σε μία εντυπωσιακή παραγωγή κινουμένων σχεδίων που κόβει την ανάσα. Θεωρείται η ακριβότερη ταινία κινουμένων σχεδίων που έγινε ποτέ στη Γαλλία, όπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου. Μεταξύ των ηθοποιών που δανείζουν τη φωνή τους είναι και η βραβευμένη με Όσκαρ Μαριόν Κοτιγιάρ.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Κωνσταντής Μαυριάς, Άγγελος Λιάγκος, Κώστας Δαρλάσης, Αφροδίτη Αντωνάκη, Τζίνη Παπαδοπούλου, Νέστωρ Κοψιδάς, Βαγγέλης Μήλιος, Πέτρος Δαμουλής, Αργύρης Παυλίδης, Λουκάς Φραγκούλης, Φώτης Πετρίδης, Κώστας Αποστολίδης, Άννα Κουτσαφτίκη.

Στο ρόλο του Αστυνομικού ο Άρης (REC) Λουμάκης.

Μουσική: Hans Zimmer, Richard Harvey. Διάρκεια: 108 λεπτά.

*Η ταινία είχε παιχθεί και στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Κανών.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture