Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το «Ένας άλλος κόσμος» του Παπακαλιάτη στην κορυφή του ελληνικού box office με 165.000 εισιτήρια

Το «Ένας άλλος κόσμος» του Παπακαλιάτη σ...

Την πρώτη του εβδομάδα – Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα η προβολή του σε 5 αίθουσες των Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Έχοντας ήδη αποσπάσει ιδιαίτερα θετικές κριτικές, η 2η κινηματογραφική δουλειά του ηθοποιού και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ένας άλλος κόσμος» δείχνει τη δυναμική της στο ελληνικό κοινό, που την έφερε στην κορυφή του εγχώριου box office, από την πρώτη μόλις εβδομάδα προβολής της στις αίθουσες, με 165.000 εισιτήρια (το άνοιγμα του 1ου τετραήμερου ήταν πάνω από 95.000 εισιτήρια πανελλαδικά).

Στην Πάτρα την ταινία υπολογίζεται πως έχουν δει πάνω από 5.000 θεατές. Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει και στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart».

Παραγωγή: PLUS PRODUCTIONS S.A.

Σε συμπαραγωγή: ALPHA TV, ΟΤΕ TV και AEGEAN

Παραγωγοί: Κώστας Σούσουλας - Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Chris Papavasiliou – Δωροθέα Πασχαλίδου

Διανομή: VILLAGE.

Με την υποστήριξη της: Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Παίζουν οι Μηνάς Χατζησάββας, Μαρία Καβογιάννη, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Νίκη Βακάλη, Τζέι Κέι Σίμονς, Αντρέα Οσβάρτ, Ταουφίκ Μπαρχόμ.

Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα. Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες. Τρεις ιστορίες που φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, σε μια Ελλάδα που αλλάζει. Διαφορετικές οπτικές, από διαφορετικές γενιές, πάνω σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, το εργασιακό αλλά και τη δεύτερη ευκαιρία που οι ήρωες επιζητούν, με όχημα τον έρωτα. Τρεις γενιές Ελλήνων που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα και ξεφεύγουν μέσα από έναν δυνατό έρωτα. Τρεις γενιές ξένων πολιτών που βρίσκονται στη χώρα μας και ερωτεύονται Έλληνες στη δυσκολότερη περίοδο. Κάθε ιστορία έχει τον τίτλο της.

Κάθε ιστορία έχει τη δική της ματιά, το δικό της δίλλημα και τη δική της ανατροπή έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή. Μύθοι και πραγματικότητα χτίζονται και γκρεμίζονται πότε γλυκά, πότε βίαια. "Ένας άλλος κόσμος" Μία σύγχρονη ερωτική τριλογία σε μία Ελλάδα που αλλάζει

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture