Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ «ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ». ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΤΑ STER ΠΑΤΡΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ «ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ». ΞΕΚ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Γαλαξίας με star quality

Σε τέσσερις αίθουσες, με απλές και 3D προβολές,ντεμπουτάρει απόψε, παραμονή Χριστουγέννων η πολυαναμενόμενη, χολυγουντιανή υπερπαραγωγή φαντασίας «Ο πόλεμος των άστρων. Η δύναμη ξυπνά» του αστρονομικού κόστους των 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Προτείνεται ως κορυφαία κινηματογραφική πρόταση για τις φετινές γιορτές και δεν τηη προσμένει μένο το νεανικό κοινό αλλά και τα ... ταμεία.

Το φιλμ έχει σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό τον 50χρονο Τζει Τζει Ειμπραμς και γυρίστηκε στα στούντιο της Disney. Ο Ειμπραμς συνεχίζει το θρυλικό γαλαξιακό δημιούργημα του Τζορτζ Λούκας (1977), με στόχο μέγα εισπρακτικό ρεκόρ στις ΗΠΑ και διεθνώς. Εχοντας γυρίσει επιτυχίες όπως Lost, Σταρ Τρεκ, Επικίνδυνη αποστολή, το όνομά του θεωρείται εγγύηση. Η ταινία διαθέτει τα παλιά πρόσωπα Μαρκ Χάμιλ (Λουκ Σκαϊγουόκερ), Χάρισον Φορντ (Χαν Σόλο), Κάρι Φίσερ (Πριγκίπισσα Λέια) αλλά και καινούρια. Δεν γυρίστηκε ψηφιακά αλλά σε αναμορφικό φιλμ των 35 mm για περισσότερη φυσικότητα. (Στα σκαριά και πολλά gadgets και παιχνίδια που θα ξεχυθούν διεθνώς στην αγορά).

Σύμφωνα με την υπόθεση, 30 χρόνια μετά τα γεγονότα του «Πόλεμος των Άστρων Επ. 6: Η Επιστροφή των Τζεντάι» και την πτώση του Αυτοκράτορα, οι υποστηρικτές της Αυτοκρατορίας αποφασίζουν να σταματήσουν να κρύβονται και να κατακτήσουν ξανά όλο τον Γαλαξία. Ο πανίσχυρος στην Σκοτεινή πλευρά της Δύναμης , Ανώτατος Διοικητής Σνόουκ μαζί με τον πιστό του υπηρέτη, τον αδίστακτο Κάιλο Ρεν, ηγούνται της «Πρώτης Τάξης (The First Order) για να υποτάξουν όλους τους πλανήτες, την Γαλαξιακή Δημοκρατία και τους Jedi.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View