Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ένας πατρινός πίσω από την έκδοση πλήρους καταλόγου ελληνικών χαρτονομισμάτων

Ένας πατρινός πίσω από την έκδοση πλήρου...

Ο συλλέκτης και εκδότης Νίκος Αγγελόπουλος

Ο Νίκος Αγγελόπουλος, εκτός από καταξιωμένος επιχειρηματίας στο χώρο της κατασκευής -και πιο συγκεκριμένα στην παραγωγή ολοκληρωμένων συστημάτων υδρορροής- είναι και διακεκριμένος συλλέκτης ελληνικών χαρτονομισμάτων, με πολύχρονη πείρα και ενασχόληση με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Αναπτύσσοντας τις συλλεκτικές του δραστηριότητές, ο Νίκος Αγγελόπουλος αποφάσισε πρόσφατα να συνθέσει με υπευθυνότητα τον πλήρη κατάλογο ελληνικών χαρτονομισμάτων, ξεκινώντας από το 1822 έως και το τέλος του 2002, συμπεριλαμβάνοντας και εκδόσεις διαφόρων ελληνικών συναλλακτικών μέσων που κατασκευάστηκαν και κυκλοφόρησαν εκτός Ελλαδικού χώρου.

Πρόκειται για έναν κατάλογο διεθνούς απήχησης που απευθύνεται κατά βάση στις συλλεκτικές κοινότητες, προβάλλοντας λεπτομερείς αναλύσεις με κείμενα και εικονογράφηση.

Ο κατάλογος εκδόθηκε, ήδη κυκλοφορεί και θεωρείται μια ακόμη επιτυχημένη κίνηση του πατρινού συλλέκτη και επιχειρηματία, καθώς ήδη έχει εκδηλωθεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το κοινό, και συγκεκριμένα το συλλεκτικό, προκειμένου να τον αποκτήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο [email protected].

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά