Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 14 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 14 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Τοξότης
Ο επιπόλαιος και large εαυτός σας βγαίνει έντονα στην επιφάνεια αυτές τις μέρες με το πληθωρικό τετράγωνο Ήλιου-Δία, το οποίο αυξάνει μεν το χιούμορ και την αισιοδοξία, σας κάνει όμως να λειτουργείτε απερίσκεπτα και ωθεί σε υπερβολές κάθε είδους – όλα αυτά ίσως κοστίσουν στην κοινωνική κι επαγγελματική σας εικόνα. Θετικές οικονομικές επαφές σήμερα.

 

Αιγόκερως
Αν και το ζώδιό σας είναι προσεκτικό, αυτές τις μέρες με το επιπόλαιο τετράγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να εκδηλώνεστε απερίσκεπτα και αυτό να λειτουργήσει τελικά ως αυτοσαμποτάζ. Προσοχή σε ανοίγματα. Ο Ερμής ωστόσο απ' το ζώδιό σας σε θετική όψη με τον Ποσειδώνα σήμερα φέρνει κάποια σωτήρια μηνύματα, τηλέφωνα, επαφές ή γνωριμίες και ιδέες.

 

Υδροχόος
Χρειάζεται πιο προσεκτική διαχείριση σε οικονομικά θέματα και σε σχέδιά σας αυτές τις μέρες με το απερίσκεπτο τετράγωνο Ήλιου-Δία, γιατί μπορεί να λειτουργείτε επιπόλαια κι υπεραισιόδοξα, και ίσως να υπολογίζετε χωρίς τον ξενοδόχο σε κάποια θέματα. Υπερβολές με φίλους. Κάποια σωτήρια έσοδα ή μηνύματα κι επαφές έρχονται ωστόσο σήμερα.

 

Ιχθύες
Η αφέλεια του ζωδίου σας βγαίνει έντονα στην επιφάνεια αυτές τις μέρες με το πληθωρικό τετράγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που μπορεί μεν να αυξάνει την αισιοδοξία, αυξάνει όμως την επιπολαιότητα και όλων των ειδών τις υπερβολές. Όμως η θετική όψη Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα ευνοεί τη δικτύωση και φέρνει κάποιες σωτήριες επαφές.

 

Κριός
Μπορεί η όψη τετραγώνου Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα να αυξάνει το χιούμορ και την αισιοδοξία αυτές τις μέρες, όμως θα πρέπει να προσέχετε να μην λειτουργείτε επιπόλαια στη δουλειά, σε θέματα υγείας, στις σπουδές και σε τυχόν νομικά ζητήματα. Η υπερβολική πίστη στις καταστάσεις τώρα γίνεται αφέλεια. Σωτήριες επαγγελματικές επαφές σήμερα.

 

Ταύρος
Μια όψη που βγάζει τον large εαυτό σας, το τετράγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα σας κάνει αυτές τις μέρες πιο χαρούμενους κι αισιόδοξους. Είναι όμως μια επιπόλαια όψη και θα πρέπει να προσέχετε να μην λειτουργείτε απερίσκεπτα στα ερωτικά, σε σχέση με τα παιδιά και σε ζητήματα οικονομικά. Θετικές επαφές σήμερα σε κάποια σχέδιά σας.

 

Δίδυμοι
Οι υπερβολές κάθε είδους χρειάζονται προσοχή αυτές τις μέρες με το πληθωρικό τετράγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο επίσης σας κάνει κάπως απερίσκεπτους στην έκφραση, στις σχέσεις σας και στα συναισθήματά σας. Σήμερα γίνονται κάποιες καλές ή και σωτήριες επαφές που αφορούν τα επαγγελματικά και ορισμένα οικονομικά θέματα.

 

Καρκίνος
Φροντίστε να μην τα παραλέτε αυτές τις μέρες με το υπερβολικό τετράγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που μπορεί να σας κάνει επιπόλαιους στο λόγο, στη γραφή αλλά και στον εργασιακό χώρο ή στην υγεία/διατροφή. Αυξάνει δε την τεμπελιά. Σήμερα όμως γίνονται και κάποιες ωραίες γνωριμίες ή συζητήσεις, και επαφές για ανοίγματα.

 

Λέων
Το πληθωρικό τετράγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα ωθεί σε σπατάλες αυτές τις μέρες, γι' αυτό προσέξτε να μην είστε απερίσκεπτοι, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα αισθηματικά. Ωστόσο είναι μια αισιόδοξη επιρροή, που αυξάνει το χιούμορ. Σήμερα επίσης γίνονται κάποιες καλές επαφές στα επαγγελματικά και με άτομα απ' το εξωτερικό ή για ταξίδια.

 

Παρθένος
Ο πληθωρικός Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας και ενεργοποιείται αυτές τις μέρες απ' τον Ήλιο, βγάζει τον large αλλά και επιπόλαιο εαυτό σας, ενώ θα πρέπει να προσέξετε την υπεραισιοδοξία για ορισμένα θέματα και τις υπερβολές κάθε είδους. Σήμερα λέγονται κάποια ωραία πράγματα στα ερωτικά ή με τα παιδιά, ενώ γίνονται και σωτήριες επαφές.

 

Ζυγός
Στην ανάγκη σας να επικοινωνήσετε μπορεί αυτές τις μέρες να λέτε πολλά κι επιπόλαια πράγματα που ίσως σας στοιχίσουν με κάποιο τρόπο, γι' αυτό ας έχετε μια συγκράτηση τώρα που κορυφώνεται η πληθωρική όψη Ήλιου-Δία. Αυξάνει όμως το χιούμορ. Σήμερα μπορεί να γίνονται και κάποιες επαφές σε θέματα σπιτιού κι εργασίας, οι οποίες δημιουργούν γέφυρες.

 

Σκορπιός
Είναι μέρες με αρκετές σπατάλες και υπερβολές, λόγω του πληθωρικού τετραγώνου Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό θα πρέπει να προσέχετε τις απερίσκεπτες οικονομικές κινήσεις αλλά και τον επιπόλαιο χειρισμό σχεδίων σας. Ακρότητες με τις παρέες σας, αλλά σε θετικό κλίμα. Σήμερα λέγονται κάποια καλά πράγματα στα ερωτικά και υπάρχει και ρομαντισμός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being