Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: Νίκη και πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Τοπ-16

Ευρωλίγκα: Νίκη και πρόκριση του Παναθην...

Οι πράσινοι επιβλήθηκαν άνετα, 82-51 της Ζιέλονα Γκόρα στο ΟΑΚΑ

Με στιλ πέρασε στο Top-16 ο Παναθηναϊκός. Με τον Καλάθη να κάνει ξανά «παπάδες», οι πράσινοι επικράτησαν με το εμφατικό 82-51 της Ζιέλονα Γκόρα και μένει να φανεί αν θ’ ανταμώσουν με τον Ολυμπιακό.

Το εισιτήριο για το Top 16 της Euroleague εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός, μετά το 82-51 επί της Ζιελόνα Γκόρα. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς έκανε το καθήκον της, έφτασε τις τρεις σερί νίκες στη διοργάνωση και σε μία εβδομάδα ταξιδέψει στη Λιθουανία με στόχο τη νίκη απέναντι στη Ζάλγκιρις Κάουνας, που θα τον φέρει στην τρίτη θέση -και όχι στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό.

Οι "πράσινοι" χρειάστηκαν ένα δεκάλεπτο μέχρι να βρουν ρυθμό, κάτι που μόλις έγινε έφερε την... κατηφόρα στο παρκέ, με τους Νικ Καλάθη και Τζέιμς Γκιστ να ξεχωρίζουν.

Ο πρώτος μάλιστα έκανε ρεκόρ καριέρας στην Euroleague με τους 18 πόντους που πέτυχε, καταρρίπτοντας το προηγούμενο που κρατούσε περίπου τέσσερα χρόνια (από τις 7/12/2011) και ένα παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις.

Πέραν του career high του ομογενούς γκαρντ, υπήρχε κάτι ακόμη που τράβηξε την προσοχή. Η πρόταση γάμου που έκανε στην ανάπαυλα ένας φίλος του Παναθηναϊκού, με το "θύμα" της υπόθεσης, τη Δήμητρα, να λέει το "ναι".

Τα δεκάλεπτα: 26-23, 47-33, 67-47, 82-51.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τζόρτζεβιτς): Πάβλοβιτς 2, Χαραλαμπόπουλος, Γιάνκοβιτς 10, Φώτσης 9, Ραντούλιτσα 6, Φελντέιν 8, Διαμαντίδης 6, Γκιστ 14, Καλάθης 18, Παπαγιάννης 1, Κούζμιτς 8.

ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ (Φιλιπόφσκι): Μπουστ 5, Ρέινολντς 8, Σέβτσικ 6, Πόνιτκα Μαρ. 2, Πόνιτκα Ματ. 11, Γκρουσέτσκι, Χρίτσανιουκ 5, Ζαμοΐσκι 3, Μπορόβνιακ 3, Κόζαρεκ 8,

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eυρωλίγκα: Πρώτος στον όμιλό του ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports