Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Eυρωλίγκα: Πρώτος στον όμιλό του ο Ολυμπιακός

Eυρωλίγκα: Πρώτος στον όμιλό του ο Ολυμπιακός

Nίκησε με 76-67 τη Λιμόζ

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής για πρώτη φορά στην ιστορία του από το «Μπο Μπλαν», επικρατώντας πολύ εύκολα της Λιμόζ με 76-67 κι ενώ η διαφορά μερικά λεπτά πριν το τέλος είχε φτάσει ακόμη και στους 20 πόντους για τους «ερυθρόλευκους».

Απέναντι στους «λιμουζό», που με τη συνολική παρουσία τους δεν έπεισαν ότι ήταν ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας, ο πρωταθλητής Ελλάδας σημείωσε την όγδοη νίκη σε εννέα αγώνα και κατάκτησε και μαθηματικά την πρώτη θέση στον Β΄ όμιλο, μετά και την ήττα της Λαμποράλ Κούτσα στην Πόλη από την Εφές με 86-95.

Η πρώτη εμφάνιση του Σον Τζέιμς με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία ενός παιχνιδιού, το οποίο ο Ολυμπιακός κέρδισε στο «ρελαντί», με σοβαρό και πειθαρχημένο παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που άρχισε να βάζει κάποια σουτ μόνο όταν το παιχνίδι είχε κριθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 13-4 στο ξεκίνημα, ωστόσο από εκείνο το σημείο η ποιότητα έπεσε, η αστοχία κυριάρχησε και η Λιμόζ πλησίασε σε 17-15 (από 17-10), για να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με 20-15. Οι Γάλλοι ακολουθούσαν στο σκορ (23-20), ο Ολυμπιακός πέρασε με 32-22 και έκλεισε το ημίχρονο στο 46-36, με τον Σάφαρτζικ να διαμορφώνει το σκορ με τρίποντο πίσω από το κέντρο!

Στο τρίτο δεκάλεπτο, με την άμυνα να έχει «σφίξει» για καλά και τον Στρόμπερι να δίνει πόντους στην επίθεση η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +17 (63-48, 65-48 στο 30΄), για να φτάσει στο +20 (70-50) περίπου στο 35΄ και το παιχνίδι να τελειώσει σε μια ωραία ατμόσφαιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωλίγκα: Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 83-70 την Τσεντεβίτα

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports