Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Με "δάσκαλο" τον Λευτέρη Λαζάρου

Με "δάσκαλο" τον Λευτέρη Λαζάρου

Το Ι.ΙΕΚ Βέργη στηρίζει τα ελληνικά αλιεύματα

Η Ελληνική αγορά, η ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα των ελληνικών θαλασσών ειδικότερα ήταν το αντικείμενο του σεμιναρίου μαγειρικής που πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά για τους σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ από το διακεκριμένο  σεφ Λευτέρη Λαζάρου.

Ως ειδήμων στο χώρο της γαστρονομίας που αφορά τα θαλασσινά πιάτα, ο γνωστός Έλληνας σεφ, παρουσίασε ξεχωριστές συνταγές και μοιράστηκε μυστικά και εμπειρίες με επιλεγμένους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από την ελληνική εταιρεία Επενδύσεων  και Εξωτερικού Εμπορίου-δημόσιος φορέας εποπτευόμενος από το Υπουργείο Ανάπτυξης στο πλάισιο υλοποίησης του ολοκληρωμένου σχεδίου προώθησης  ευρύαλων  μεσογειακών ειδών. Πρεσβευτής του προγράμματος είναι ο αναγνωρισμένος Έλληνας Σεφ Λευτέρης Λαζάρου.

Το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ με γνώμονα την συνεχή, επικαιροποιημένη και σοβαρή επιμόρφωση των σπουδαστών του ανταποκρίθηκε στην πρόταση του κ. Λαζάρου και των συνεργατών του που επέλεξαν τον μεγαλύτερο φορέα επαγγελματικής εκπαίδευσης στη Δυτική Ελλάδα που σταθερά παρέχει ποιοτική και αναγνωρισμένη κατάρτιση από το 1960.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά