Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 9 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 9 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Τοξότης

Φεύγει ο επικοινωνιακός Ερμής απ' το ζώδιό σας, θα ησυχάσει ο νους σας από τις πολλές σκέψεις που έφερε, ενώ τώρα θα δώσει έμφαση σε θέματα οικονομικά, όπου μέχρι τις 2/1 θα είναι ένα διάστημα με αγορές, πωλήσεις, ιδέες για νέα έσοδα και συμφωνίες. Προσέξτε κατά περιόδους ορισμένες εμμονές για οικονομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν.

Αιγόκερως

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο νοητικός κι ανάλαφρος Ερμής, ο οποίος μέχρι τις 2/1 θα κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακή τη ζωή σας, με πολλές συναντήσεις στην καθημερινότητα, με τηλέφωνα, μηνύματα, γνωριμίες, συζητήσεις αλλά και με πολλές ιδέες. Ένα διάστημα επίσης με μετακινήσεις και ταξιδάκια, και με ξεκίνημα σεμιναρίων, μαθημάτων, διαβάσματος, συγγραφής.

Υδροχόος

Το πέρασμα του Ερμή απ' τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 2/1 δηλώνει ότι θα είναι ένα διάστημα με κλείσιμο γραφειοκρατικών ή άλλων θεμάτων και κύκλων. Παράλληλα, θα είναι εποχή όπου θα αναμασήσετε αρκετά περασμένες καταστάσεις και ίσως βγουν ενοχές και αυταπάτες στην επιφάνεια. Παρασκηνιακές γνωριμίες. Μηνύματα στον ύπνο.

Ιχθύες

Ο τομέας της φιλίας ξεκινά να έχει κινητικότητα με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος έως τις 2/1 θα φέρει γνωριμίες και πολλές συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Παράλληλα, θα είναι ένα διάστημα με σεμινάρια σε ομάδες ή συλλόγους, και με δικτύωση γενικά. Αρκετή ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Σχέδια και σκέψεις για το μέλλον.

Κριός

Θα σοβαρέψει και θα κάνει πιο λακωνική την επικοινωνία η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω, γι' αυτό μέχρι τις 2/1 μπορεί να νιώθετε ότι κρίνεστε αυστηρά για όσα λέτε και ότι εκτίθεστε κοινωνικά. Θα είναι μια περίοδος με επαγγελματικές επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ θα επικοινωνήσετε πιο πολύ τη δουλειά σας.

Ταύρος

Εποχή ταξιδιών ξεκινά για το ζώδιό σας με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 2/1 επίσης θα φέρει την ευκαιρία για επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Ακόμα, θα είναι ένα διάστημα με αρκετό διάβασμα, συγγραφή, διδασκαλία. Ενασχόληση με νομικές υποθέσεις και σχετική γραφειοκρατεία. Αυξημένη διαύγεια νου.

Δίδυμοι

Αλλάζει ζώδιο ο πλανήτης σας, Ερμής, εισέρχεται στο αυστηρό και λακωνικό ζώδιο του Αιγόκερω, απ' όπου μέχρι τις 2/1 θα μειώσει την διάθεση για επικοινωνία και θα γυρίσει τη σκέψη σας προς τα μέσα – ψυχανάλυση, έρευνα. Στο διάστημα αυτό είναι πιθανές οικονομικές συμφωνίες και διάφορες συζητήσεις και ιδέες για δάνεια, επενδύσεις, χορηγίες κλπ.

Καρκίνος

Ξεκινά μια κοινωνική περίοδος για το ζώδιό σας με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 2/1 θα φέρει νέες γνωριμίες και πολλές συναντήσεις, ερωτικές, φιλικές ή άλλες. Η σκέψη σας θα βρίσκεται περισσότερο στους άλλους και στο πώς να κρατήσετε σωστές ισορροπίες στην επικοινωνία στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Λέων

Κινητικότητα στον εργασιακό χώρο και στην καθημερινότητά σας θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 2/1 θα δώσει την ευκαιρία για γνωριμίες, συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ αυξάνει η παραγωγικότητά σας. Επίσης στο διάστημα αυτό θα ενημερωθείτε για θέματα υγείας και διατροφής, και πιθανόν να συναντήσετε επαγγελματίες υγείας.

Παρθένος

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή θα φέρει την ευκαιρία για ερωτικές γνωριμίες και αρκετό φλερτ μέχρι τις 2/1, ένα διάστημα επίσης με βόλτες, εκδρομές και εξόδους. Περισσότερη επικοινωνία με τα παιδιά. Ακόμα, αυξάνουν οι δημιουργικές ιδέες και ασχολείστε περισσότερο με διάφορα χόμπι. Ο νους γίνεται πιο θετικός και η επικοινωνία πιο σωστή και διαυγής.

Ζυγός

Με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή αναμένεται το σπίτι σας να γίνει κέντρο διερχομένων έως τις 2/1, ένα διάστημα με επισκέψεις από συγγενείς, φίλους, γνωστούς, συμμαθητές, γείτονες κλπ. Επίσης έως τότε θα υπάρξει κινητικότητα σε ζητήματα ακινήτων. Η σκέψη σας θα βρίσκεται αρκετά στο παρελθόν. Πιθανά ταξιδάκια στις ρίζες σας.

Σκορπιός

Σε μια αρκετά επικοινωνιακή περίοδο μπαίνετε με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 2/1 θα δώσει την ευκαιρία για πολλές συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις, ιδέες αλλά και συμφωνίες. Επίσης θα είναι ένα διάστημα με αρκετές μετακινήσεις και ταξιδάκια. Ακόμα, εποχή με μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα. Συναντήσεις με συγγενείς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being