Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το νέο μυθιστόρημα της Μαρίας Καρέλα "Ο Κοκκινόβραχος" παρουσιάζεται στο ξενοδοχείο Βυζαντινόν

Το νέο μυθιστόρημα της Μαρίας Καρέλα &qu...

Την Τετάρτη στις 20.00 το βράδυ παρουσία της ίδιας της συγγραφέως και εικαστικού

To νέο βιβλίο της Πατρινής συγγραφέως Μαρίας Καρέλα, η οποία είναι γνωστή και ως ζωγράφος, είναι ένα μυθιστόρημα ατμοσφαιρικό, μυστηριώδες, ανεξιχνίαστο, με ήρωες-τανταλίδες που πασχίζουν να ξεφύγουν από τους προδιαγεγραμμένους για αυτούς ιστούς της ειμαρμένης, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Εξαιρετικά δημιουργική η Μαρία Καρέλα με έξι μυθιστορήματα στο ενεργητικό της («Πατρινέλα», «Δυο καλοκαίρια στο ονειροδρόμιο», «Ηλιοβασίλεμα στο Μετζάο», «Πέτρινες μνήμες», «Το μυστικό της σοφίτας», «Εις τας αυλάς») αλλά και πολλά διηγήματα και επιφυλλίδες, επέστρεψε στα λογοτεχνικά πράγματα, με ένα μυθιστόρημα, σε διαφορετικό τόνο και πνεύμα, με τίτλο «Ο Κοκκινόβραχος» που κυκλοφορεί από τις Αθηναικές εκδόσεις Περίπλους και ήδη πηγαίνει αρκετά καλά από πλευράς κυκλοφορίας, ιδιαίτερα στην Πάτρα και την Αχαΐα.

Η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου θα γίνει την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 στις 20.00 το βράδυ, στην αίθουσα του ξενοδοχείου Βυζαντινόν στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Εταιρεία Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος, μέλος της οποίας είναι η Μαρία Καρέλα και ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πατρών «Δανιηλίς» ενώ τον πάγκο με αντίτυπα του νέου βιβλίου της κυρίας Καρέλα, έχει αναλάβει το βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά του Βιβλίου» της οικογένειας Παπαχρίστου. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και συγγραφέας Γιάννης Χαριτάντης. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η πρώην βουλευτής Αχαΐας και δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου – Μεντζελοπούλου.

Τον συντονισμό θα κάνει ο πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών ΝΔ Ελλάδος Λεωνίδας Μαργαρίτης ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό και η πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Ελένη Γκέκα.

*Το βιβλίο με την ενδιαφέρουσα πλοκή έχει και στοιχεία αστυνομικού θρίλερ και μυστηρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture