Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ HAPPY BOYS: Η ΜΟΔΑ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΗΔΗ Ο ΧΑΡΙ ΣΤΑΙΛΣ (ΤΩΝ ONE DIRECTION)

ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ HAPPY BOYS: Η ΜΟΔΑ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mήπως είδατε τους άνδρες Gucci;

ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Λουλουδένια κοστούμια, μεταξωτές μπλούζες με φιόγκους, βολάν και μπουτονιέρες, δαντελένια seventies πουκάμισα, χρωματιστές καμπαρντίνες με μονόγραμμα ή κεντημένες καμέλιες, μεγάλα κοκκάλινα γυαλιά με χρωματιστά τζάμια και φράντζες- «υπερπαραγωγές»: κάπως έτσι «βλέπει» τους κυρίους της άνοιξης ο διάσημος, ιταλικός οίκος Gucci, που με την τολμηρή σφραγίδα του Αλεσσάντρο Μικέλε έχει φέρει «τα πάνω κάτω» διεθνώς.

Ηδη από τον τωρινό χειμώνα είχε επιχειρήσει ένα... πλησίασμα των φύλων,(με μοντέλα που φάνταζαν στην πασαρέλα σαν γυναίκες) το οποίο όμως την προσεχή σαιζόν απογειώνεται. Στις βιτρίνες του εξωτερικού τα πολύ happy ανοιξιάτικα αγόρια έχουν ξεπροβάλει, ενώ οι fashion ειδήμονες μιλούν πέρα από τη «νέα εποχή Gucci», για μια πραγματική στυλιστική επανάσταση. Αλλωστε -όπως διαβάσαμε -και παλιότερα «τα παιδιά των λουλουδιών» υιοθέτησαν «τρελούς» γιακάδες, παρδαλά τυπώματα, άτακτα κουρέματα, ύφος που μεταγενέστερα ξεχάστηκε εντελώς χάρη στο γενικευμένο businessman πρότυπο.
Η σημερινή εικόνα μπορεί να σας ξενίζει, αλλά στις fashion weeks κυκλοφόρησαν ταχύτατα στους δρόμους κύριοι με αντίστοιχα γυαλιά και φιόγκους στο λαιμό, ενώ τα περιοδικά έσπευσαν για αφιερώματα στον τολμηρό Αλεσσάντρο Μικέλε. Μάλιστα, ο τελευταίος κατέκτησε πρόσφατα το βραβείο του διεθνούς ντιζάινερ στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας,με τον πολύ trendy τραγουδιστή των One Direction, Χάρι Στάιλς να υιοθετεί κοστούμια και πουκάμισα Gucci σε όλα τα μεγάλα, ηχηρά μουσικά events.

Και η αλήθεια είναι πως μετά από πολύ καιρό, ένα brand τολμάει πραγματικά την  πλήρη αλλαγή του ανδρικού look δίχως να φοβάται το πολύ ροζ, το πολύ πορτοκαλί, το πολύ κίτρινο και τόσα στολίδια και εμπριμέ –κήπους. Ισως στην ευρύτερη αγορά όλα αυτά να «περάσουν» πιο απαλά, αλλά οι ειδικοί στοιχηματίζουν πως το άγγιγμα Gucci θα είναι ασυζητητί αισθητό από το νέο έτος. Εσείς θα βγαίνατε ραντεβού με κάποιον ντυμένο έτσι; Εμείς θα λέγαμε εάν το «υποστήριζε» όπως ο Harry, θα το σκεφτόμασταν... Η μήπως όχι;

O δημοφιλής τραγουδιστής και fashion icon Χάρι Στάιλς

O δημοφιλής τραγουδιστής και fashion ico...

O δημοφιλής τραγουδιστής και fashion icon Χάρι Στάιλς

Και με μπουτονιέρα κίτρινη ο Χαρι

Και με μπουτονιέρα κίτρινη ο Χαρι

Και με μπουτονιέρα κίτρινη ο Χαρι

Ο σχεδιαστής και καλλιτεχνικός δευθυντής του οίκου Gucci, Aλεσάντρο Μικέλε

Ο σχεδιαστής και καλλιτεχνικός δευθυντής...

Ο σχεδιαστής και καλλιτεχνικός δευθυντής του οίκου Gucci, Aλεσάντρο Μικέλε

Η τωρινή καμπάνια

Η τωρινή καμπάνια

Η τωρινή καμπάνια

Οπως βλέπει τις γυναίκες την άνοιξη

Οπως βλέπει τις γυναίκες την άνοιξη

Οπως βλέπει τις γυναίκες την άνοιξη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View