Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μηνάς Χατζησάββας: Αυτές ήταν οι τελευταίες επιθυμίες του

Μηνάς Χατζησάββας: Αυτές ήταν οι τελευτα...

Για την οικόγενεια και τον σύντροφό του

Μέσα από ένα μήνυμα που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης έγιναν γνωστές οι τελευταίες επιθυμίες του Μηνά Χατζησάββα που άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου..

"Η κηδεία του Μηνά Χατζησάββα θα είναι πολιτική όπως επιθυμούσε ο ίδιος και θα γίνει την Τετάρτη στις 12.00 στο Α' Νεκροταφείο. Και πάλι σύμφωνα με την επιθυμία του θα ακολουθήσει αποτέφρωση του νεκρού που θα γίνει εκτός Ελλάδας λόγω βαρβαρότητας της ελληνικής πολιτείας που αρνείται να επιτρέψει την καύση που γινόταν στην αρχαιότητα.
Σύμφωνα και πάλι με την επιθυμία του Μηνά, ο σύντροφός του Κώστας Φαλελάκης, οι αδελφές και οι ανηψιές του ζητούν να μην υπάρξουν στεφάνια. Θα υπάρξει ένα κουτί όπου θα ρίξουμε τον οβολό μας και όσα χρήματα μαζευτούν θα δοθούν σε οργανώσεις προσφύγων και μεταναστών.
Ο Κώστας θέλει να τον αποχαιρετίσουμε λυπημένοι αλλά και χαρούμενοι, όπως ήταν ο Μηνάς και όπως θα ήθελε ο ίδιος." έγραψε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Mεγάλη θλίψη και στην Πάτρα για το χαμό του Μηνά Χατζησάββα - Η σχέση του με την πόλη και η τελευταία του εμφάνιση στο Φεστιβάλ Πάτρας-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Την Τετάρτη η πολιτική κηδεία του ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα -"Έφυγε" χθες από τη ζωή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight