Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 1 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 1 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Τοξότης

Ο Ερμής διατρέχει το ζώδιό σας και σχηματίζει θετική όψη με τον επινοητικό Ουρανό, μια επιρροή που αυτές τις μέρες προσφέρει πολλές κι έξυπνες ιδέες και συνειδητοποιήσεις. Φέρνει επίσης ευχάριστες, απρόσμενες συναντήσεις, γνωριμίες, βόλτες και ταξιδάκια, ενώ μπορεί να λέγονται και πράγματα που σας εκπλήσσουν ευχάριστα στα ερωτικά. Πρόοδος σε συμφωνίες.

Αιγόκερως

Μια όψη που ξεμπλοκάρει τον ψυχικό σας κόσμο, μετά τις πιέσεις των τελευταίων εβδομάδων, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα σας κάνει να συνειδητοποιείτε πράγματα και να αφήσετε πίσω παλιές καταστάσεις. Γρήγορο κλείσιμο θεμάτων και κύκλων. Πιθανά μηνύματα ή συνειδητοποιήσεις μέσα στα όνειρα. Ύπνος που αναζωογονεί. Εξελίξεις σε οικογένεια, ακίνητα.

Υδροχόος

Βγάζει όλη την επινοητικότητα του ζωδίου σας το θετικό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυτές τις μέρες σας δίνει πολλές έξυπνες ιδέες, ενώ φέρνει κι ευχάριστες, απρόσμενες συναντήσεις, βόλτες και ταξιδάκια. Ευνοεί ιδιαίτερα την δικτύωση και θέματα τεχνολογίας και ίντερνετ. Πρόοδος σε σχέδια, συμφωνίες, συζητήσεις, ομαδικές δραστηριότητες.

Ιχθύες

Καλή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας η όψη τριγώνου Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία φέρνει εξελίξεις και γρήγορες ή απρόσμενες συναντήσεις με άτομα εξουσίας, ενώ ευνοεί τις συμφωνίες. Απρόσμενα επίσης έσοδα. Καλή όψη για να προωθήσετε τον εαυτό σας επαγγελματικά και κοινωνικά μέσα απ' το ίντερνετ. Επικοινωνήστε με το κοινό.

Κριός

Η θετική όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα σας δίνει πολύτιμες λύσεις αυτές τις μέρες, ενώ προσφέρει επινοητικότητα και έξυπνες ιδέες. Καλή μέρα για να αγοράσετε κινητό ή προϊόντα τεχνολογίας γενικά. Απρόσμενα, ευχάριστα νέα και συναντήσεις. Θετικές εξελίξεις με επαφές με το εξωτερικό ή στις σπουδές και σε ζητήματα νομικά.

Ταύρος

Ξεμπλοκάρει ζητήματα οικονομικά το θετικό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να προχωρούν γρήγορα τώρα κάποια θέματα που αφορούν δάνεια, εφορία, ασφάλειες, συντάξεις, κληρονομικά κλπ. Η όψη αυτή επίσης προσφέρει φαεινές ιδέες και συνειδητοποιήσεις, ενώ σας ξεμπλοκάρει και ψυχικά – απελευθέρωση από το παρελθόν και από κολλήματα διάφορα.

Δίδυμοι

Απρόσμενες, ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες φέρνει αυτές τις μέρες το θετικό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να λέγονται και κάποια πράγματα που σας ξαφνιάζουν ευχάριστα. Ευνοεί τη δικτύωση, τις ομαδικές δραστηριότητες, το ίντερνετ, τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ιδέες και λύσεις για το μέλλον, νέα σχέδια και επαφές.

Καρκίνος

Θετικό για τα επαγγελματικά σας το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυτές τις μέρες φέρνει γρήγορες εξελίξεις, καινούργιες γνωριμίες, έξυπνες ιδέες και συζητήσεις ή συμφωνίες. Ευνοεί την τεχνολογία και το ίντερνετ. Επίσης λύσεις μπορεί να δίνονται και σε ζητήματα υγείας, ενώ ίσως μαθαίνετε πράγματα που σας κάνουν να αλλάξετε συνήθειες.

Λέων

Φαεινές ιδέες και φλας συνειδητοποιήσεων φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία επίσης προσφέρει νοητική διαύγεια κι επινοητικότητα, με πολλές δημιουργικές ιδέες. Απρόσμενες ερωτικές ή άλλες συναντήσεις κι εκπλήξεις, λόγια και μηνύματα ή νέα που σας ξαφνιάζουν ευχάριστα. Διασκέδαση, φλερτ και ταξίδια προκύπτουν ξαφνικά.

Παρθένος

Επιτέλους μια θετική επιρροή, μετά το σερί δυσμενών όψεων που ταλαιπώρησε το ζώδιό σας, το ωραίο τρίγωνο Ερμή-Ουρανού έρχεται τώρα να φέρει ξεμπλοκάρισμα ψυχολογικό και αποκόλληση από το παρελθόν μέσα από συνειδητοποιήσεις – διαύγεια συναισθηματική και κατανόηση. Επίσης φέρνει θετικές και απρόσμενες εξελίξεις σε οικογένεια, ακίνητα, και σε οικονομικά θέματα.

Ζυγός

Αναπάντεχες κι ευχάριστες συναντήσεις, γνωριμίες και τηλέφωνα ή μηνύματα φέρνει αυτές τις μέρες η θετική όψη Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που επίσης ξεμπλοκάρει το νου, την επικοινωνία και το πάρε-δώσε στις σχέσεις και στις καθημερινές συναλλαγές σας. Απρόσμενες επίσης βόλτες και ταξιδάκια. Ευνοεί επικοινωνία, τεχνολογία και συμφωνίες.

Σκορπιός

Προχωρούν γρήγορα ορισμένα οικονομικά κι επαγγελματικά θέματα τώρα με το θετικό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που φέρνει απρόσμενα έσοδα και δουλειές, ενώ ευνοεί τις οικονομικές κι επαγγελματικές συμφωνίες, συζητήσεις κι επαφές. Η τεχνολογία και το ίντερνετ βοηθούν στα παραπάνω. Έξυπνες ιδέες για τη δουλειά και για κέρδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being