Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Έντεκα στα έντεκα για τον Ολυμπιακό που βλέπει ήδη τίτλο

Σουπερλίγκ: Έντεκα στα έντεκα για τον Ολ...

Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν, στο άδειο Καραϊσκάκης, του Αστέρα με 3-1

Στο άδειο από κόσμο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός που χρειάστηκε ένα πέναλτι για να γκρεμίσει το… αρκαδικό τείχος, διεύρυνε το νικηφόρο αήττητο σερί του με το 3-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 12η αγωνιστική της Super League, στοχεύοντας στην 11η σερί νίκη του, την στιγμή που εκκρεμεί η τύχη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες προέρχονταν από εκτός έδρας ήττες στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός από την Μπάγερν στο Μόναχο για την 5η αγωνιστική του Champions League και ο Αστέρας από την Σπάρτα στην Πράγα για την ίδια αγωνιστική στο Europa League.

Οι Αρκάδες προέβαλαν σθεναρή αντίσταση για περισσότερα από 70 λεπτά, μέχρι τη στιγμή που ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ (73') από το σημείο του πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 80', με τον Ιντέγε να γράφει το τελικό 3-0 έξι λεπτά αργότερα.

Γκολ: 73' πεν. & 80' Φορτούνης, 86' Ιντέγε / 90+2' Γιάννου

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (46' Φουστέρ), Φορτούνης, Ντουρμάζ (74' Ντομίνγκες), Σεμπά, Ιντέγε.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας (71' Χαμντανί), Κουρμπέλης, Νίκο (66' Φούντας), Λανθαρότε, Μάσα (81' Γιάννου), Παπαδόπουλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανώδυνη ήττα του Ολυμπιακού στο Μόναχο-Για την πρόκριση με Άρσεναλ
Σουπερλίγκ: Νέα νίκη για την ΑΕΚ που "σκαρφάλωσε" στην δεύτερη θέση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports