Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ πονγκ: Για έκτη συνεχή χρονιά, η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδος διοργγανώνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Πινγκ πονγκ: Για έκτη συνεχή χρονιά, η Τ...

Θα διεξαχθεί στις 28 και 29 Νοέμβρη στο Π.Ε.Α.Κ. "Δημήτριος Τόφαλος"

H Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. Δυτικής Ελλάδος  διοργανώνει, για 6η συνεχή χρονιά φέτος, το πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης  <<ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ>>, τιμώντας την μνήμη του μεγάλου παράγοντα που έφυγε από κοντά μας .

Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που διοργανώνεται κάθε χρόνο με κατηγορίες έφηβων- νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων που θα διεξαχθεί στις 28 και 29 Νοέμβρη στο Π.Ε.Α.Κ. <<ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΦΑΛΟΣ>>.

Η επιλογή του σταδίου,  παρ ’ότι ο Δήμος παραχώρησε δωρεάν το ΚΓ Αλεξιώτισσας , έγινε από τη Τοπική Επιτροπή επειδή οι χώροι που διαθέτει το ΠΕΑΚ Τόφαλος είναι πολύ μεγαλύτεροι και διευκολύνουν το πρόγραμμα των αγώνων.

Από  την 1η χρονιά της διοργάνωσης  θεμελιώθηκε ένα πρωτάθλημα που μετρά και στην  ατομική βαθμολογία  των αθλητών  (rakinglist), ώστε να υπάρχει κίνητρο.

Ο νέος κανονισμός της ομοσπονδίας που βασίστηκε στα επιτυχημένα αποτελέσματα τέτοιων πρωταθλημάτων,  επιβραβεύει τις προσπάθειες, που ήταν οι συνεχείς βελτιώσεις στα οργανωτικά και αγωνιστικάθέματα του πρωταθλήματος. Μάλιστα από αυτά εξαρτάται και η επιλογή των καλύτερων για τις εθνικέςομάδες.

Όπως κάθε χρόνο συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από  σωματεία από όλη την Ελλάδα και μάλιστα σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης.

Σε γενικές γραμμές η συμμετοχή που ξεπερνά τα συνηθισμένα όρια των open δημιουργεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, επιβεβαιώνοντας ότι το τουρνουά καθιερώθηκε  ως ένα από τα κορυφαία στην ελληνική επιτραπέζια  αντισφαίριση .

Αυτό καταδεικνύεται και από το γεγονός ότι από πλευράς ποιότητας αθλητών θα είναι παρόντες οι καλύτεροι και μάλιστα με τον κορυφαίο σήμερα έφηβο Γιάννη Σγουρόπουλο που πρόσφατα ήρθε 3ος στην Ευρώπη και 1ος στους διεθνείς αγώνες που έγιναν στην Κύπρο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πινγκ πονγκ: Αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports