Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ πονγκ: Αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο

Πινγκ πονγκ: Αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο

Στην Αθήνα θα αγωνιστούν Ίφιτος και Φοίνικες Πάτρας

Με αγώνες για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα για τα σωματεία του πινγκ – πονγκ, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στην Αθήνα θα αγωνιστούν Ίφιτος και Φοίνικες Πάτρας για την Α1 ανδρών και την Α2 γυναικών αντίστοιχα, όπου θα διεξαχθούν η 4η , 5η , και 6 αγωνιστική των κατηγοριών τους.

Στην Α1 ανδρών ο Ίφιτος βρίσκεται μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στην 7η θέση της βαθμολογίας και αυτό το Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει τα Ταταύλα, τα Χανιά και τη Πρόοδο που είναι στη 1η , 9η και 3η θέση αντίστοιχα.

Στόχος της πατρινής ομάδας είναι η νίκη επί των Χανιών που θεωρείται επιβεβλημένη, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουν οι αθλητές του Μιχάλη Κατσικαδέλη και του Παναγιώτη Γιώτη να κάνουν την έκπληξη σε κάποιο από τα άλλα δύο  παιχνίδια.

Στην Α2 γυναικών οι Φοίνικες έχουν ένα καυτό Σαββατοκύριακο με δύσκολα παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά για τη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Θα αντιμετωπίσουν την Αθηνά Μαγκουφάνα, τον Άρη 2006 και  την Καβάλα, με τους δύο πρώτους να βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Καβάλα είναι στη 5η θέση ισόβαθμη με τους Φοίνικες.

Τα παιχνίδια αυτά χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί τα αποτελέσματά τους θα κρίνουν αν η ομάδα θα κινηθεί προς το πάνω μέρος του βαθμολογικού πίνακα.

 

Δράση θα έχουμε και σε τοπικό επίπεδο με αγώνες για το Α΄ Τοπικό Ανδρών, που θα γίνουν τη Κυριακή στην αίθουσα της Τοπικής Επιτροπής στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν είναι οι παρακάτω:

11:00 ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ 2010 – ΑΟ ΦΑΡΟΣ

11:00 ΑΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ – ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ

14:00 ΑΟ ΦΑΡΟΣ – ΑΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ

14:00 ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ 2010

17:00 ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΑΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ

17:00 ΑΟ ΦΑΡΟΣ – ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ

Στη βαθμολογία μέχρι στιγμής στη 1η θέση ισοβαθμούν ο Έπαχτος με τον Αρίων Αμαλιάδας, με τον Έπαχτο να έχει νικήσει στο μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ στη 3η θέση ακολουθεί ο Φοίνικας 2010.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πινγκ - πονγκ: Τέσσερεις στις πέντε προκρίσεις

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports