Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του νέου φιλμ του Κάπτεν Αμέρικα με τίτλο «Captain America: Civil War»

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του νέου φιλμ του...

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 6 Μαίου 2016

Δύο χρόνια μετά την 2η περιπέτεια του πιο «ρετρό» σούπερ ήρωα του στούντιο της Marvel, “Captain America, Ο Στρατιώτης του Χειμώνα” σε σκηνοθεσία των αδελφών Ρούσο που είχε αρέσει πολύ και είχε πάει εξαιρετικά στα διεθνή ταμεία με κοντά 715 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις (η 1η ταινία «Captain America:Ο Πρώτος Εκδικητής» είχε φτάσει τα 370 εκατομμύρια) θα καταφθάσει η ολοκαίνουρια τρίτη περιπέτεια του Κάπτεν Αμερικα που μάλιστα όπως λέγεται θα έχει και στοιχεία buddy movie.

Τι είναι αυτό που θα κάνει τον Κάπτεν Αμέρικα να έρθει σε σύγκρουση με τους «Avengers» και θα προκαλέσει εμφύλιο πόλεμο στους κόλπους των άλλοτε ενωμένων σα γροθιά υπερηρώων;

Η απάντηση όπως αναφέρει το σάιτ flix.gr, βρίσκεται στο όνομα του Μπάκι Μπαρνς, πιο γνωστού ως The Winter Soldier (στο ρόλο ο Σεμπάστιαν Σταν), ο οποίος αφού έκανε άνω κάτω το σύμπαν του Κάπτεν Αμέρικα – Κρις Έβανς στη δεύτερη κινηματογραφική του περιπέτεια, επιστρέφει για να δοκιμάσει τα όρια της φιλίας κόντρα στη μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό. Ο Κάπτεν Αμέρικα θα αποφασίσει να τον προστατέψει με κάθε τρόπο στο όνομα της σχέσης που είχαν κάποτε, ο Iron Man – Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα επιστρατευθεί για να τον λογικεύσει και η Μαύρη Χήρα – Σκάρλετ Γιόχανσον θα κάνει τα πάντα για να τον εμποδίσει...

Απολαυστικοί διάλογοι, το γνωστό χιούμορ του Τόνι Σταρκ εδώ συμπυκνωμένο στο «μερικές φορές θέλω να σε χτυπήσω στα τέλεια δόντια σου» και μια ελεγειακή ατμόσφαιρα που προμηνύει ακόμη ένα χορταστικό κεφάλαιο στο μεγάλο κινηματογραφικό βιβλίο της Marvel που δεν μοιάζει - τουλάχιστον για την ώρα - να χάνει το στιλ και το μαγικό της άγγιγμα, όπως σημειώνει το flix.gr.

To «Captain America: Civil War» όπως προείπαμε, είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 6 Μαΐου του 2016. Η σκηνοθεσία είναι και πάλι των αδελφών Τζο και Άντονι Ρούσο ενώ παίζουν και οι Τζέρεμι Ρένερ, Έμιλι Βαν Καμπ, ο Ντον Τσιντλ, o Άντονι Μακί και ο Γουίλιαμ Χαρτ.

Να θυμίσουμε πως στο 2ο «Captain America» τον αινιγματικό Αλεξάντερ Πιρς είχε υποδυθεί ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Η νέα ταινία Κάπτεν Αμέρικα αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture