Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχονται την Κυριακή στην Πάτρα οι ΜΕΛΙSSES για το The Best Comedy Week από την ομάδα του Χ. Παναγόπουλου

Έρχονται την Κυριακή στην Πάτρα οι ΜΕΛΙS...

Στις 20.00, στον πολυχώρο ΙΝΤΕΑΛ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Χάρης Παναγόπουλος μαζι με την ομάδα του Bar Cafe Libido σας προτείνουν εναν εναλλακτικό τρόπο ψυχαγωγίας και διασκέδασης, τις "ΜΕΛΙSSES"!

Το δημοφιλές συγκρότημα έρχεται στην Πάτρα και θα δώσει μία μοναδική συναυλία, στα πλαίσια του The Best Comedy Week, που διοργανώνει το thebest.gr με την υποστήριξη της ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΑΕ.

Συγκεκριμένα, στις 6 Δεκεμβρίου, στον πολυχώρο πολιτισμου και ψυχαγωγιας ''ΙΝΤΕΑΛ", στις 8 το απογευμα, θα στηθει ενα υπεροχο παρτυ που θα περιλαμβανει μουσικη,χορο και τραγουδι αναμεσα σε ομορφο και νεανικο κοινο που ανυπομονει να δει απο κοντα τις ''ΜΕΛISSES".

Το αγαπημένο ελληνικό ποπ συγκρότημα θα ξετυλιξει μπροστα μας το ταλεντο του στο να μαγευει και να καθηλωνει τους ακροατες του,μεταφεροντας τους μια ατελειωτη θετικη ενεργεια.....

Μια ωρα μετα τις 20.00 οι ''ΜΕΛΙSSES" θ'ανεβουν στη σκηνη και θα ερμηνευσουν LIVE ολες τις επιτυχιες τους απο την αρχη της καριερας τους μεχρι σημερα,επιτυχιες που εχουμε ολοι τραγουδησει πολλες φορες "ΕΛΕΓΕΣ","Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ","ΚΡΥΦΑ","ΕΝΑ" και πολλα ακομα ειναι μερικα απο τα μελωδικα τραγουδια τους που αναμενεται να τραγουδηθουν απο τους πιστους θαυμαστες τους.Αναγκαιες και απαραιτητες θα ειναι γι'αυτη την εκδηλωση συναυλιακης μορφης οι κρατησεις που θα εξασφαλισουν στο κοινο μια πιο prive απολαυση του παρτυ!

Στα αμεσα σχεδια του Χαρη Παναγοπουλου περιλαμβανονται περισσοτερα lives,με ονοματα οπως ο Γιωργος Σαμπανης,ο Διονυσης Σχοινας,η Καιτη Γαρμπη αλλα και αλλοι οπου απο καποιοι απο αυτους  ειχαν ακρως επιτυχημενες εμφανισεις στο παρελθον σε αντιστοιχες βραδιες του αγαπητου PARTY PLANNER!!!

Σημειωστε λοιπον απο τωρα στις ατζεντες σας την ημερομηνια ,συνδυαστε την με την γιορτη του Αγ.Νικολαου και ελατε στον πολυχωρο ''ΙΝΤΕΑΛ" για να περασετε ενα πολυ εντονο μουσικο βραδυ παρεα με τις "ΜΕΛISSES"........beware they don't bite!!!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture