Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Ελληνοκαναδή από τα Καλάβρυτα Νία Βαρντάλος επιστρέφει με τον "Γάμο αλά ελληνικά 2"

Η Ελληνοκαναδή από τα Καλάβρυτα Νία Βαρν...

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 10 Μαρτίου 2016

Έχουν περάσει σχεδόν 15 χρόνια από τότε που το «My Big Fat Greek Wedding – Γάμος αλά ελληνικά» έγινε μία από τις πιο προσοδοφόρες ταινίες όλων των εποχών.

Χωρίς να έχει κοστίσει πολλά χρήματα η ανεξάρτητη αυτή ταινία απέφερε στα ταμεία κοντά στα 370 εκατομμύρια δολάρια, μία υποψηφιότητα για Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου στην Ελληνοαμερικανίδα Νία Βαρντάλος το 2002, η οποία ήταν και η πρωταγωνίστρια του φιλμ. Η αντίστοιχη σειρά στην Αμερικάνικη τηλεόραση που έγινε λίγο αργότερα δεν είχε την ίδια επιτυχία, ωστόσο η 53χρονη σήμερα Νία Βαρντάλος, η οικογένεια της οποίας έλκει την καταγωγή της από την περιοχή των Καλαβρύτων και το χωριό Δρυμός, είπε να γυρίσει μία κινηματογραφική συνέχεια – σίκουελ με σκηνοθέτη τον Εγγλέζο Κερκ Τζόουνς και έχοντας για συμπρωταγωνιστή της και πάλι τον Τζον Κόρμπετ.

Στις 10 Μαρτίου 2016 που η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες, σε διανομή της εταιρείας UIP, η οικογένεια Πορτοκάλος θα παρουσιάσει τη νέα γενιά, καθώς η Τούλα Πορτοκάλος – Μίλερ (στο ρόλο η Νία Βαρντάλος) και ο Ίαν (Τζον Κόρμπετ) έχουν πλέον μια κόρη που είναι έτοιμη να φύγει για σπουδές στο κολέγιο. Αλλά οι ρόλοι έχουν πια αντιστραφεί και τώρα η Τούλα είναι η ίδια υπερπροστατευτική μητέρα που δεν θέλει η κόρη της να ξεφύγει από τον οικογενειακό πυρήνα και δη τον παραδοσιακό ελληνικό.

Το πρώτο τρέιλερ έκανε πρεμιέρα πριν λίγο καιρό στην Αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή «Today Show». Στην ταινία που στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θ’ αρχίσει να προβάλλεται στις 25 Μαρτίου 2016, παίζουν ακόμα ο Τζον Στάμος, η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, η Λέινι Καζάν, ο Μάικλ Κονσταντίν και οι Τζόι Φάτον, Άντρεα Μάρτιν, Helena Kampouris, Gia Carides, κ.α.

H Bαρντάλος είχε γυρίσει και μία κινηματογραφική ταινία με φόντο την Ελλάδα (είχε κάνει γυρίσματα και στην Αρχαία Ολυμπία), το "Έρωτας αλά ελληνικά" το 2008, με συμπρωταγωνιστές της τον Αλέξη Γεωργούλη και τον Ρίτσαρντ Ντρέιφους.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture