Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η παράσταση «Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι» του Χρ. Πατρινού το σαββατοκύριακο στο Περί Σκιών

Η παράσταση «Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτ...

Στην παράσταση εμφανίζεται ως ήρωας και ο βασιλιάς της Μακεδονίας, ο Μέγας Αλέξανδρος

Με επιτυχία συνεχίζεται η νέα παράσταση που παρουσιάζει ο καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός με τίτλο «Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι» στο Περί Σκιών στην οδό Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος, στην Πάτρα.

Ύστερα από απαίτηση του κοινού και αυτό το σαββατοκύριακο θα δοθεί η δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει την παράσταση που μας κρατάει σε αγωνία χαρίζοντας γέλιο, κέφι, χαρά και μεταφέροντας τη σύγχρονη πραγματικότητα, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα και προβάλλοντας το ηρωϊκό πνεύμα, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Οι προγραμματισμένες παραστάσεις είναι το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 στις 11:30 το πρωί και στις 6 το απόγευμα, στο Περί Σκιών.

Τον καραγκιοζοπαίχτη Χρήστο Πατρινό θα έχουμε την δυνατότητα την ερχόμενη εβδομάδα να τον παρακολουθήσουμε καλεσμένο στην νέα εκπομπή τέχνης, δημιουργίας και πολιτισμού ART-ΕΡΤ από την συχνότητα της ΕΡΤ-2.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται.... Δυο φτερωτοί δεινόσαυροι αρπάζουν την Βεζυροπούλα και την κρύβουν την ώρα που έκανε την βραδινή της βόλτα. Στο σαράι επικρατεί αναστάτωση αναζητώντας την κόρη του Βεζύρη.

Ο στενοχωρημένος Βεζύρης ενημερώνει τον Χατζηαβάτη για το συμβάν και ο ίδιος αμέσως ντελαλεί για να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει στην εύρεση της μονάκριβης. Πολλοί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Μόνο ένας ήταν ικανός!

Η θρυλική μορφή του θεάτρου σκιών, ο βασιλιάς της Μακεδονίας. Ο Μέγας Αλέξανδρος λυτρώνει και τα καταφέρνει με την βοήθεια του λαϊκού ήρωα, του Καραγκιόζη...  Η συνέχεια επί της σκηνής στο Περί Σκιών και μόνο για τρεις (3) παραστάσεις.

Σάββατο 31 Οκτωβρίου ώρα 6:00 (απογευματινή)

Κυριακή     1 Νοεμβρίου ώρα 11:30 (πρωινή) και 6:00 (απογευματινή)

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977 355402, 6947 678283.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture