Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Ομάδα προσωπικής ανάπτυξης από την ψυχολόγο Δήμητρα Ματζάνα

Πάτρα: Ομάδα προσωπικής ανάπτυξης από τη...

Στο θέατρο Αντίμετρο

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην ομάδα που οργανώνουμε με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων, την αυτογνωσία, τη βελτίωση της επικοινωνίας και των διαπροσωπικών σχέσεων.

Η ομάδα είναι ένα «ζωντανό» σύστημα όπου τα μέλη της έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν σταδιακά. Στο πλαίσιο της ομάδας κυριαρχούν η αλληλεπίδραση των μελών, το μοίρασμα των εμπειριών και η μύηση στην αυτοπαρατήρηση. Το κάθε πρόσωπο αντιμετωπίζεται με σεβασμό και ο συντονιστής της ομάδας προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον εξερεύνησης και ενδυνάμωσης του εσωτερικού κόσμου των μελών.

Οι βιωματικές ασκήσεις, εμπνευσμένες από τις θεραπευτικές δυνατότητες της τέχνης προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν ενδιάμεσο χώρο ανάμεσα στην υποκειμενική αλήθεια και την πραγματικότητα. Η βιωματική αυτή διαδικασία περνά μέσα από τα προσωπικά φίλτρα των μελών, νοηματοδοτείται και αξιοποιείται.

Οι συναντήσεις είναι εβδομαδιαίες και διαρκούν 90 λεπτά. Η ομάδα αποτελείται από 4 έως 8 μέλη και απαρτίζεται από άτομα ανεξαρτήτου φύλου.

Η έναρξη της ομάδας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 στο Θέατρο ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ, Φαβιέρου 5, Πάτρα. Ορίζεται ένα πρώτο ατομικό ραντεβού δωρεάν. Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 6949551302 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

Μαντζάνα Δήμητρα

Ψυχολόγος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View