Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Eκδήλωση με θέμα "Φυσικοθεραπεία στην Υγεία των Γυναικών" στο Αίγιο

Eκδήλωση με θέμα "Φυσικοθεραπεία στ...

Αυτό το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 στις 11 το πρωί, στο Συνεδριακό Κέντρο «Πολύκεντρο»

Ανοιχτή επιστημονική εκδήλωση με θέμα "Φυσικοθεραπεία στην Υγεία των Γυναικών" διοργανώνει το νεοϊδρυθέν επιστημονικό τμήμα του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας (Π.Σ.Φ.), αυτό το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 στις 11 το πρωί, στο Συνεδριακό Κέντρο «Πολύκεντρο» του Αιγίου (πλησίον του Τμήματος Φυσικοθεραπείας), σε συνεργασία με το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας και με την υποστήριξη της ΔH.Κ.ΕΠ.Α. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιάλειας) και του Δήμου Αιγιαλείας.

Η εκδήλωση έχει στόχο να παρουσιάσει την φυσικοθεραπευτική προσέγγιση προβλημάτων που αφορούν την υγεία της γυναίκας, όπως είναι η ακράτεια ούρων, η εγκυμοσύνη, ο πυελικός πόνος, η οστεοπόρωση, τα χειρουργεία μαστού/μαστεκτομή κ.α. Έμπειροι και καταξιωμένοι ομιλητές θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν τη σύγχρονη φυσικοθεραπευτική αντιμετώπιση στους τομείς της υγείας της γυναίκας.

Πρόκειται για μια πολύ καλή ευκαιρία, τόσο για τους φοιτητές όσο και τους νέους φυσικοθεραπευτές, να ενημερωθούν για τις θεραπευτικές μεθόδους που εφαρμόζονται στα προβλήματα υγείας των γυναικών. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being