Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 26 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα 26 Οκτωβρίου

Ζώδια

Σκορπιός

Εκεί που δεν το περιμένατε γίνονται κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά σας ή ορισμένες ανατροπές στη ζωή σας αυτές τις μέρες με τη νευρική αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ και ο ύπνος μπορεί να είναι ταραγμένος. Ωστόσο “φωτίζει” το νου και κάνετε διάφορες συνειδητοποιήσεις που σας απελευθερώνουν. Απρόοπτα και βλάβες στο χώρο δουλειάς.

Τοξότης

Αλλαγή σχεδίων αλλά και απότομα λόγια που αποξενώνουν υπάρχουν αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που φέρνει διάφορα απρόοπτα. Μπορεί να λέγονται κάποια πράγματα που σοκάρουν ή αφυπνίζουν, κυρίως σε φιλίες, ερωτικές σχέσεις ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους, ίντερνετ. Προβλήματα σε δικτύωση κι επικοινωνία.

Αιγόκερως

Η ζωή αυτές τις μέρες μπορεί να μην έχει την οργάνωση και την τάξη που θα θέλατε, γιατί η νευρική αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει διάφορες ανατροπές, βλάβες, ξαφνικές αλλαγές σε συναντήσεις και άλλα απρόοπτα, κυρίως μάλιστα στα επαγγελματικά αλλά και στο σπίτι, την οικογένεια ή σε ζητήματα ακινήτων. Πολλές σκέψεις, απότομα λόγια αλλά και συνειδητοποιήσεις.

Υδροχόος

Στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις ή σε ταξίδια παρουσιάζονται διάφορα απρόοπτα ή και βλάβες αυτές τις μέρες με τη νευρική αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί να λέγονται και απότομα λόγια, κυρίως με συγγενείς και συμμαθητές. Ξαφνικές αλλαγές επίσης σε σπουδές και νομικά θέματα. Πολλές σκέψεις, ανησυχία αλλά και φαεινές ιδέες.

Ιχθύες

Σας κρατούν σε εγρήγορση τα οικονομικά αυτές τις μέρες, με την απρόβλεπτη αντίθεση Ερμή-Ουρανού να φέρνει διάφορες ανατροπές, ξαφνικά έξοδα, απρόοπτα σε συναλλαγές ή απροσδόκητες εξελίξεις σε αγορές, πωλήσεις κλπ, ενώ σήμερα κορυφώνεται. Λογικό το αίσθημα ανασφάλειας, υλικής ή συναισθηματικής. Όμως πρέπει να λειτουργήσετε επινοητικά και να βρείτε λύσεις.

Κριός

Επικοινωνιακά απρόοπτα προκαλεί η αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό μην απορείτε αν αυτές τις μέρες συμβαίνουν διάφορα ξαφνικά, βλάβες, αλλαγές σε ραντεβού κλπ. Μια όψη ιδιαίτερα νευρική, ενώ θα πρέπει να προσέξετε να μην είστε προκλητικοί με το λόγο και να μην πείτε πράγματα που θα πληγώσουν ή θα φέρουν αποξένωση στις σχέσεις

Ταύρος

Δυσκολεύει τον ύπνο αυτές τις μέρες η νευρική αντίθεση Ερμή-Ουρανού, κυρίως λόγω πολλών σκέψεων, όμως φέρνει κι αρκετές συνειδητοποιήσεις που σας απελευθερώνουν από προσκολλήσεις του παρελθόντος. Κορυφώνεται σήμερα η όψη αυτή, η οποία επίσης φέρνει απρόοπτα και ξαφνικές αλλαγές στο χώρο δουλειάς και στην καθημερινότητά σας – προσοχή σε βλάβες σε συσκευές.

Δίδυμοι

Ξαφνικές αλλαγές σε σχέδιά σας και σε δημιουργικά project είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν αυτές τις μέρες με τη νευρική αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα. Εφιστά την προσοχή σε απότομα λόγια που μπορεί να φέρουν απομάκρυνση από φιλικές κι ερωτικές σχέσεις. Πιθανόν να παρουσιάζονται ιδεολογικές αντιθέσεις. Βλέπετε όμως αλλιώς τα πράγματα.

Καρκίνος

Αρκετά νευρική η αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες σάς κρατά σε εγρήγορση, κυρίως μέσα από απρόοπτα στο χώρο δουλειάς αλλά και στο σπίτι ή για θέματα ακινήτων. Πολλές σκέψεις αλλά και συνειδητοποιήσεις – οι ιδέες σας πρέπει να εκσυγχρονιστούν. Προσοχή σε επικοινωνιακά “βραχυκυκλώματα” και βλάβες. Νέα που σοκάρουν.

Λέων

Πολλά τα επικοινωνιακά απρόοπτα αυτές τις μέρες με τη νευρική αντίθεση Ερμή-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα, η οποία φέρνει ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού, μαθήματα, συμφωνίες, συζητήσεις αλλά και στις μετακινήσεις. Προσοχή σε βλάβες σε συσκευές και οχήματα. Φέρνει πολλές σκέψεις αλλά και συνειδητοποίησης. Αποξένωση από αδέρφια και συγγενείς. Απότομα λόγια.

Παρθένος

Διάφορες πληρωμές, αγορές, πωλήσεις ή άλλες οικονομικές συναλλαγές και κινήσεις μπορεί να αλλάζουν ξαφνικά ή να παρουσιάζουν άλλα απρόοπτα αυτές τις μέρες με τη νευρική αντίθεση Ερμή-Ουρανού, ενώ δεν λείπουν και τα έκτακτα έξοδα. Τα οικονομικά γενικά σας κρατούν σε εγρήγορση. Αίσθημα ανασφάλειας, όμως πρέπει να σκεφτείτε αλλιώς κάποια πράγματα.

Ζυγός

Συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας ο επικοινωνιακός ο Ερμής, ο οποίος σήμερα κορυφώνει μια νευρική αντίθεση με τον απρόβλεπτο Ουρανό, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει διάφορα απρόοπτα στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, σε συναντήσεις κλπ. Βλάβες πιθανές. Λέγονται όμως και κάποια πράγματα που σας ταράζουν αλλά και σας ξυπνούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being