Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Mπάσκετ: Ο Προμηθέας υποδέχεται (17.00) το Παγκράτι

Mπάσκετ: Ο Προμηθέας υποδέχεται (17.00) ...

Για την τρίτη αγωνιστική της Α2 Εθνικής

Ο Προμηθέας Πατρών υποδέχεται σήμερα στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΑΠ την ιστορική ομάδα του Παγκρατίου με στόχο την 3η συνεχόμενη φετινή νίκη του, που θα του επιτρέψει να διατηρήσει το απόλυτο των επιτυχιών και να παραμείνει στην κορυφή της Α2 Εθνικής.

Η ομάδα του Προμηθέα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα για τον αγώνα, ενώ παίκτες και τεχνική ηγεσία καλούν με δηλώσεις τους τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα.

Ο Άγγελος Τσάμης, συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, ανέφερε πως: «Το Παγκράτι είναι όντως μια ιστορική ομάδα. Στην πρεμιέρα πάλεψε πολύ με ένα από τα φαβορί της κατηγορίας, το Φάρο. Δεν πρόκειται να ταξιδέψουν για να… χάσουν.

Θα πρέπει να επιδείξουμε μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα για να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό που θα ήθελα είναι να δω ένα γεμάτο γήπεδο, να μας στηρίζει από την αρχή ως το τέλος. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους Πατρινούς είναι πως αυτή η ομάδα θα παλεύει ως το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Ο προπονητής των Πατρινών Μάκης Γιατράς κάλεσε κι αυτός, από την πλευρά του, τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας δημιουργώντας την καυτή και μπασκετική ατμόσφαιρα, που έχει ωθήσει την ομάδα, αυτά τα 2 χρόνια, να φτάσει σε αυτές τις σημαντικές εντός έδρας επιτυχίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Προμηθέας πήγε και πάλι σχολείο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports