Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καταφθάνει την Πέμπτη στην Πάτρα η "Ανίερη Συμμαχία" με τον εντελώς αγνώριστο και φαλακρό Τζόνι Ντεπ

Καταφθάνει την Πέμπτη στην Πάτρα η "...

Δείτε νέο featurette λίγο πριν πάτε να απολαύσετε την γκανγκστερική ταινία του Σκοτ Κούπερ

Ποιος ήταν ο αληθινός Τζέιμς «Γουάιτι» Μπάλτζερ»;

Πώς είναι να μεταφέρεις στη μεγάλη οθόνη την ιστορία ενός από τους μεγαλύτερους εν ζωή εγκληματίες, όλων των εποχών, ο οποίος μάλιστα συνεχίζει να είναι έγκλειστος στη φυλακή;

Ο σκηνοθέτης της πολυαναμενόμενης νέας κινηματογραφικής ταινίας «Ανίερη Συμμαχία - Black Mass», Σκοτ Κούπερ, μας γνωρίζει τα αληθινά πρόσωπα της ιστορίας, στο νέο, υποτιτλισμένο featurette, «Notorious Gangster» που μπορείτα να δείτε και να πάρετε μία καλή γεύση του φιλμ που από την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 ξεκινά να προβάλλεται στην Ελλάδα και στην Πάτρα στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, σε διανομή της εταιρείας Tanweer.

Η «Ανίερη Συμμαχία» που προμοτάρεται ως η μεγάλη επιστροφή του σούπερ σταρ Τζόνι Ντεπ και η απόλυτη μεταμόρφωση του στο συγκεκριμένο ρόλο (η ομοιότητα λέγεται ότι είναι τρομερή) προβλήθηκε εν μέσω θερμής υποδοχής από το κοινό την περασμένη Κυριακή στο Διεθνές Φεστιβάλ του Λονδίνου του Βρετανικού Κινηματογραφικού Ινστιτούτου που είναι σε εξέλιξη αυτές τις μέρες (έως και τις 18 Οκτωβρίου 2015) ενώ στις ΗΠΑ τα έχει πάει αρκετά καλά σε επίπεδο εισπράξεων έχοντας ήδη φτάσει τα 58 εκατομμύρια δολάρια σε περίπου 3 εβδομάδες προβολής.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν εκτός του Τζόνι Ντεπ που δίνει μια Οσκαρικής κοπής ερμηνεία, πολλοί γνωστοί και αξιόλογοι ηθοποιοί όπως οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζόελ Έντζερτον, Ντακότα Τζόνσον, Κέβιν Μπέικον, Πίτερ Σάρσγκααρντ και Ντέιβιντ Χάρμπορ.

Σενάριο:  Μαρκ Μαλούκ, Τζεζ Μπάτεργουορθ, βασισμένο στο βιβλίο με τίτλο «Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance between the FBI and the Irish Mob» των Ντικ Λερ και Τζέραρντ Ο’Νιλ.

Παραγωγή: Σκοτ Κούπερ, Τζον Λέσερ, Πάτρικ ΜακΚόρμικ,

Μπράιαν Όλιβερ, Τάιλερ Τόμσον.

Σύμφωνα με το στόρι, στη Νότια Βοστόνη της δεκαετίας του '70, ο πράκτορας του FBI, Τζον Κόνολι (ο Τζόελ Έντζερτον που τον είδαμε και στον «Μεγάλο Γκάτσμπι» πλάι στον Ντι Κάπριο) πείθει τον Ιρλανδό μαφιόζο Τζέιμς "Γουάιτι" Μπάλτζερ (Ντεπ) να συνεργαστεί με το FBI ενάντια σε ένα κοινό στόχο: την ιταλική μαφία. Η δραματική αυτή ταινία διηγείται την αληθινή ιστορία μιας ανίερης συμμαχίας, η οποία ξέφυγε κάθε ελέγχου, επιτρέποντας στον Γουάιτι να διεισδύσει στους κύκλους της έννομης τάξης, να αποκτήσει έλεγχο, και να γίνει ένας από τους πιο αδίστακτους και διαβόητους γκάνγκστερ στην ιστορία της Βοστόνης.

Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι όπως είπαμε του 45χρονου Σκοτ Κούπερ από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ («Crazy Heart» - Όσκαρ ερμηνείας για τον Τζεφ Μπρίτζες, «Σκουριασμένη Πόλη»).

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture