Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Κατάμεστο το Επίκεντρο+ στην παράσταση «Προσοχή άνθρωπος δαγκώνει» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Κατάμεστο το Επίκεντρο+ στην παρά...

Η παράσταση που θα παίζεται μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

Το θέατρο Επίκεντρο+ το Σαββατοκύριακο ήταν κατάμεστο. Η παράσταση «Προσοχή άνθρωπος δαγκώνει» σε θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ κέρδισε ήδη το κοινό της Πάτρας.

Οι υπεύθυνοι του θεάτρου για να ικανοποιήσουν τους θεατές τοποθέτησαν μέχρι και μαξιλαράκια στους διαδρόμους. Στην έναρξη λοιπόν της θεατρικής παραγωγής του Επικέντρο+ όλα ήταν καλοκουρδισμένα. Τόσο η σκηνοθέτης της παράστασης Χρυσούλα Παπαδοπούλου όσο και οι συντελεστές και οι ηθοποιοί έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την πολύμηνη προετοιμασία τους.

Η παράσταση που θα παίζεται  μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου από Τετάρτη ως Σάββατο στις 09:15μ.μ. και κάθε Κυριακή στις 08:00μ.μ. έχει κερδίσει το κοινό της Πάτρας.

Αυτό το Σαββατοκύριακο είδαμε στο Επίκεντρο+ τους Μαίρη Σιδηρά, Μίνα Πετροπούλου, Βικτωρία Αγγελοπούλου, Νάσο Νασόπουλο, Νεκταρία Ντούκα, Γιώργο Σιγαλό, Γιώργο Βιδάλη, Αγγελόπουλο,  Πέτρο Ψωμά κ.α.

Ήδη το ενδιαφέρον θεατών και συλλόγων είναι μεγάλο και η μια μετά την άλλη οι παραστάσεις κλείνουν με τις προπωλήσεις των εισιτηρίων.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View