Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται στις 8 Οκτωβρίου στην Πάτρα ο "Αρχάριος - The Intern" με Ντε Νίρο και Χάθαγουεϊ

Έρχεται στις 8 Οκτωβρίου στην Πάτρα ο &q...

Σε διανομή από την εταιρεία Tanweer

Με διαφημιστικό «μότο» πως «τα 70 είναι τα νέα 20!» που δείχνει να ταιράζει γάντι στη χώρα μας όπου ήδη το όριο των 67 ετών για σύνταξη δεν αποκλείεται σύμφωνα με τη νέα συμφωνία – μνημόνιο να αυξηθεί κι άλλο (αν είναι δυνατόν), καταφθάνει από την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 στις ελληνικές αίθουσες η πρωτότυπη Αμερικανική κομεντί της 65χρονης Νάνσι Μάγιερς, «Ο Αρχάριος - The Intern».

Το φιλμ που ήδη έκανε πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 25 Σεπτεμβρίου 2015, έχει φτάσει έως και τη Δευτέρα 28/9, τα 19,2 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στις ΗΠΑ, στα οποία προστίθενται και άλλα 12,5 από τον υπόλοιπο κόσμο.  Η Νάνσι Μάγιερς είναι η σκηνοθέτιδα των επιτυχημένων κωμωδιών «Κάλλιο Αργά Παρά Αργότερα», «Αυτό που Θέλουν οι Γυναίκες» και «The Holiday» και επέστρεψε στην μεγάλη οθόνη με ένα πρωτότυπο twist στην κλασική ιστορία του intern – ασκούμενου.

Στην ταινία, το τρέιλερ της οποίας ήδη παίζεται στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε (το φιλμ διανέμει η εταιρεία Τanweer) πρωταγωνιστούν οι απολαυστικοί Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αν Χαθαγουέϊ, σε μια κινηματογραφική συνεργασία που ήδη χαρακτηρίζεται κλασική.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ερμηνείας Αν Χαθαγουέι για το φιλμ “Les Misérables – Οι Άθλιοι” όπως δήλωσε στο περιοδικό Entertainment Weekly, μετά χαράς μετά από τους απαιτητικούς δραματικούς ρόλους που είχε στους «Άθλιους» και στο «Interstellar», επέστρεψε στο πιο ανάλαφρο είδος της κομεντί, μέσα από το οποίο εξάλλου αναδείχθηκε και μιλάμε φυσικά για την μεγάλη επιτυχία «Ο Διάβολος φορούσε Prada» όπου η Χαθαγουέι συμπρωταγωνίστησε με την Μέριλ Στριπ.

Αυτό που ενδιέφερε την Μάγιερς στη νέα ταινία, ήταν περισσότερο το θέμα της φιλίας και του σεβασμού που δημιουργείται στην επαγγελματική σχέση της Τζουλς Όστιν (Χαθαγουέι) με τον χήρο συνταξιούχο Μπεν Γουίτακερ (Ρόμπερτ Ντε Νίρο), ο οποίος πάει να δουλέψει ως ασκούμενος στην εταιρεία που διευθύνει η Τζουλς.

Ο Ντε Νίρο στα 72 του χρόνια σήμερα, είναι ένας μύθος του Αμερικανικού κινηματογράφου με εμβληματικές ερμηνείες όπως  στο “Raging Bull – Οργισμένο Είδωλο”, στον «Ταξιτζή» αλλά και  στο “Silver Linings Playbook – Οδηγός Αισιοδοξίας” του Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ για το οποίο προτάθηκε και πάλι στα βραβεία Όσκαρ.

Η υποψήφια για Όσκαρ και πολυβραβευμένη Νάνσι Μάγιερς, η οποία έχει κάνει και το “It’s Complicated” με την Μέριλ Στριπ, υπογράφει στον «Αρχάριο» το σενάριο και την σκηνοθεσία.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο λοιπόν ενσαρκώνει τον Μπεν Γουίτακερ, έναν 70χρονο χήρο, ο οποίος ανακαλύπτει ότι η σύνταξη δεν είναι αυτό που περίμενε. Δράττοντας την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, βρίσκει δουλειά ως εκπαιδευόμενος σε μια ιστοσελίδα μόδας, την οποία έχει ιδρύσει και διευθύνει η Τζουλς Όστιν.

Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Ρενέ Ρούσο (“Nightcrawler,” ταινίες “Thor”), Άντερς Χολμ (“Workaholics”), Άντιου Ράνελς (“Girls”), Άνταμ Ντεβάιν (“Pitch Perfect”), Σίλια Γουέστον (“No Reservations”), Νατ Γουλφ (“The Fault in Our Stars”), Λίντα Λάβιν (“Wanderlust”), Ζακ Πέρλμαν (“The Inbetweeners”), Τζέισον Όρλεϊ  και η Κριστίνα Σέρερ (“Living with Uncle Charlie”).

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture