Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Τα Παιδία Παίζει & Μαθαίνει" από αυτό το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στο "ΟροΠαίδιο" της Πάτρας

"Τα Παιδία Παίζει & Μαθαίνει&qu...

Τον σχεδιασμό και οργάνωση των εκδηλώσεων έχει αναλάβει ο Ηλίας Ηλιόπουλος

Δίωρες Θεματικές εκδηλώσεις που θα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών ξεκινούν από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 & θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο ή Κυριακή πρωί 11 π.μ.-1μ.μ. στον χώρο ΟροΠαίδιο, στην στοά της Κανακάρη, πλησίον της Αγ. Νικολάου.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, τα πρωϊνά του σαββατοκύριακου τα παιδιά 4 - 12 ετών θα «Παίζουν και Μαθαίνουν» μέσα από ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδευτικές - πολιτιστικές δράσεις που σκοπό έχουν μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, εκπαιδευτικά Cd-rom, ειδικές κατασκευές και δραστηριότητες και παράλληλα με την ισόρροπη ψυχοσωματική διάπλαση του παιδιού, να αναπτύξουν και να αναδείξουν τα ιδιαίτερα ταλέντα και κλίσεις που διαθέτουν.

Σε συνεργασία με μια πλειάδων ειδικών, νηπιαγωγών, εκπαιδευτικών,  μουσειοπαιδαγωγών, θεατρολόγων, μουσικών, κινησιολόγων, κομικογράφων, σκιτσογράφων, σεφ κ.α. δημιουργήσαμε ένα Ολοκληρωμένο Ετήσιο Πρόγραμμα εκδηλώσεων το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

Θεατρική Αγωγή, μουσικοκινητική, δημιουργική κίνηση, παιδική zumba, κόμικ, σκίτσο, κινούμενα σχέδια, Παιχνίδια από την Αρχαία Ελλάδα, Αρχαιοελληνική τέχνη και κεραμική, μουσικά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά, Θέατρο Σκιών, Μάσκες & κοστούμια, ταχυδακτυλουργικά, Μικροί Αρχαιολόγοι εν δράσει,  Επιστημονικά πειράματα, μαγειρική & διατροφή και πολλά άλλα.

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου ξεκινά ο 1ος τρίμηνος κύκλος που αποτελείται από τις παρακάτω ενότητες:

1ος Κύκλος Εκδηλώσεων Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2015

Παίζοντας στην Αρχαία Ελλάδα - Κυκλαδικά Ειδώλια - Αρχαιοελληνική Κεραμική Τέχνη (Πρόγραμμα εγκεκριμένο από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης)

Θεατροπαιχνιδίσματα - δημιουργική κίνηση - μουσικοκινητική

Σκιτσομαχίες - Κομικογραφίες - Κινούμενα Σχεδιάσματα

Χριστουγεννιάτικο Εργοστάσιο Τέχνης: Φτιάχνοντας μια Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία.

Στο Πρόγραμμα παρέχεται Έκπτωση για Μηνιαία & Τρίμηνη συνδρομή ενώ υπάρχουν Ειδικές τιμές για αδέρφια. Είναι απαραίτητη η κράτηση ενώ υπάρχουν ακόμα κάποιες περιορισμένες θέσεις.

Κρατήσεις- Εγγραφές στο τηλέφωνο 6906212743 & στο e-mail: [email protected]  καθώς και στο «ΟροΠαίδιο» στην οδό Κανακάρη 101 Β (μέσα στη στοά απέναντι από την Α` ΔΟΥ) τις μέρες και ώρες των εκδηλώσεων.

Μεταξύ των χορηγών των δράσεων είναι και το thebest.gr.

Σχεδιασμός - Οργάνωση εκδηλώσεων: Ηλίας Ηλιόπουλος

Υπεύθυνη Προγραμμάτων: Γιάννα Παπαδοπούλου από την ΟΜΑΔΑ ΜΙΤΟΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture