Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Aπό την Πέμπτη η "Διάσωση" από τον Άρη με τον Ματ Ντέιμον στα Ster Cinemas της Πάτρας

Aπό την Πέμπτη η "Διάσωση" από...

Πρωταγωνιστούν οι Ματ Ντέιμον, Τζέσικα Τσαστέιν, Τσιουέτελ Ετζιόφορ

Με το βλέμμα της παγκόσμιας κοινότητας στραμμένο προς τον πλανήτη Άρη, μετά την πρόσφατη ιδιαίτερα σημαντική και αποκαλυπτική ανακοίνωση της NASA για την ύπαρξη νερού στον κόκκινο πλανήτη, οι ηθοποιοί Ματ Ντέιμον, Τζέσικα Τσαστέιν και φυσικά ο σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ είναι έτοιμοι για την πιο εντυπωσιακή κινηματογραφική «Διάσωση».

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν την επίσημη διανομή της ταινίας «Τhe Martian – H Διάσωση» στις κινηματογραφικές αίθουσες, οι συντελεστές της παραβρέθηκαν σε επίσημες πρεμιέρες της ταινίας, σε Ευρώπη και Αμερική.

Για παράδειγμα στο Λονδίνο η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο Odeon της περίφημης Πλατείας Λέστερ ενώ στη Νέα Υόρκη το φιλμ προβλήθηκε στο Alice Tully Hall στο Manhattan, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

Την ταινία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε 2 αίθουσες των Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε από την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2015, οι Πατρινοί σινεφίλ. Θα παιχθεί και σε 3D, σε διανομή από την Odeon.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ένας αστροναύτης εγκαταλελειμμένος στον Άρη. Όλος ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα και μια ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να συντονίσει την διάσωσή του. Ο Ρίντλεϊ Σκοτ σκηνοθετεί τον Ματ Ντέιμον στην πιο εντυπωσιακή περιπέτεια της χρονιάς!

Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι (Ματ Ντέιμον) θεωρείται νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα. Αλλά ο Γουάτνι είναι ακόμη ζωντανός και ξαφνικά βρίσκεται μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Έχοντας ελάχιστες προμήθειες, πρέπει να επιστρατεύσει την εφευρετικότητα, την ευφυΐα και το κουράγιο του για να επιβιώσει και να βρει έναν τρόπο να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός.

Εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, η NASA και μία ομάδα διεθνών επιστημόνων δουλεύουν ακούραστα για να φέρουν πίσω τον «Αρειανό», ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σχεδιάζουν μία τολμηρή, αν όχι αδύνατη, επιχείρηση διάσωσης.

Καθώς αυτές οι ιστορίες γενναιότητας εξελίσσονται, ο κόσμος ενώνεται για να υποστηρίξει την προσπάθεια επιστροφής του Γουάτνι.

*H ταινία μάλιστα λόγω και της "συγκυρίας" της επιστημονικής ανακοίνωσης από την NASA, ήδη χαρακτηρίστηκε ως "προφητική"!

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture