Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κώστας Λειβαδάς: Θα κυκλοφορήσει συλλογή με αγαπημένα τραγούδια του

Κώστας Λειβαδάς: Θα κυκλοφορήσει συλλογή...

Με αφορμή τη συμπλήρωση 18 χρόνων παρουσίας του στο τραγούδι

Ο Κώστας Λειβαδάς, ένας από τους πιο πετυχημένους και αγαπητούς συνθέτες και τραγουδοποιούς της γενιάς του, κυκλοφορεί για πρώτη φορά μια συλλογή με τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του, με αφορμή τη συμπλήρωση 18 χρόνων παρουσίας του στο τραγούδι.

Τραγούδια που είτε τραγούδησε ο ίδιος, είτε τραγουδήθηκαν από σημαντικούς ερμηνευτές. Τίτλος του διπλού άλμπουμ είναι «Κώστας Λειβαδάς: 18 Χρόνια Δρόμος - Τα Πιο Αγαπημένα Τραγούδια Του».

Περιλαμβάνει τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, όπως: «Η Επιμονή Σου», «Μοίρα Μου Έγινες», «Για Να Σε Συναντήσω», «Παιδιά Των Δρόμων», «Είναι Εντάξει Μαζί Μου», «Πιάσε Με», αλλά και 3 νέα τραγούδια. Το «Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη» ντουέτο με την Μελίνα Ασλανίδου, το «Ο Δικός μου Πυρετός» και το «Σαν Απόψε Πάντα», ντουέτο με την Μαριάννα Πολυχρονίδη.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Μ. Ασλανίδου, Δ.Γλέζου, Γ. Δημητριάδης, Ε.Ζουγανέλη, Γ.Κότσιρας, Σ.Κραουνάκης, Μ. Λιδάκης, Σ.Λογαρίδης, Α.Μπάμπαλη, Γ.Νέγκα, Β.Παπακωνσταντίνου, Μ.Πασχαλίδης, Μ.Πολυχρονίδη, Ν.Πορτοκάλογλου, Γ.Ρωμανός, Δ.Σαββόπουλος, Β.Σκουλάς, Μ.Στόκας, Ε. Τσαλιγοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture