Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 18 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 18 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Παρθένος

Σήμερα γυρνά και τυπικά ανάδρομος ο Ερμής, ο οποίος για ένα εικοσαήμερο περίπου αναμένεται να φέρει καθυστερήσεις κι εμπόδια σε οικονομικά κυρίως θέματα, σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις κλπ. Δεν είναι καλή περίοδος για ψώνια και συμβόλαια. Έως τις 9/10 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία, θα κάνετε αναθεώρηση των αξιών σας, τι εκτιμάτε και για τι αξίζετε.

Ζυγός

Αλλάζει ζώδιο ο αυστηρός Κρόνος σήμερα, και μέχρι το τέλος του 2017 θα σας δοκιμάσει στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Ένα διάστημα όπου θα γίνετε πιο λακωνικοί αλλά και αυστηροί στο λόγο, με λιγότερη διάθεση επικοινωνίας. Οι μετακινήσεις θα είναι “σκληρή δουλειά”. Δοκιμασίες με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Δυσκολίες στη μάθηση και σε εξετάσεις.

Σκορπιός

Φεύγει επιτέλους ο Κρόνος απ' το ζώδιό σας κι έτσι αποσυμπιέζεστε απ' τις πολλές ευθύνες. Ωστόσο τώρα θα επηρεάσει τα οικονομικά σας, γι' αυτό ετοιμαστείτε να βάλετε μια τάξη εκεί, καθώς μέχρι το τέλος του 2017 αναμένεται να πιεστείτε, είτε λόγω μείωσης εισοδήματος, ή λόγω υποχρεώσεων ή σημαντικών αγορών. Δοκιμασία αυτοεκτίμησης. Έλλειψη ασφάλειας.

Τοξότης

Στο ζώδιό σας εισέρχεται για τα καλά πλέον ο αυστηρός Κρόνος, ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός, ο οποίος θα σας ζητήσει να ωριμάσετε και να σοβαρευτείτε μέχρι το 2017. Ένα διάστημα με περισσότερες υποχρεώσεις και με δεσμεύσεις. Θα δοκιμάσει το εγώ και την αυτοπεποίθησή σας. Η καταξίωση θα έρθει μέσα από σκληρή και σωστή δουλειά.

Αιγόκερως

Ο πλανήτης σας, Κρόνος, αλλάζει σήμερα ζώδιο, εισέρχεται στον Τοξότη και στον τελευταίο σας οίκο, απ' όπου θα ζητήσει να κλείσετε διάφορους κύκλους και θέματα στη ζωή σας έως το τέλος του 2017. Εποχή καρμικών πληρωμών. Τα λάθη και οι παραλείψεις του παρελθόντος ίσως έρχονται να σας “στοιχειώσουν”. Ανάγκη απόσυρσης και πνευματικότητας.

Υδροχόος

Καλή για εσάς θα είναι η έξοδος του Κρόνου απ' τον Σκορπιό, κι έτσι ανακουφίζεται σημαντικά η ψυχολογία σας. Βέβαια από τώρα και μέχρι το τέλος του 2017, θα δοκιμάσει τις φιλίες σας και τις σχέσεις σας με ομάδες, συλλόγους ή κόμματα, ενώ θα μειωθεί ο κοινωνικός σας κύκλος – θέλετε σοβαρότερα άτομα. Το μέλλον ίσως δείχνει κάπως δύσκολο.

Ιχθύες

Δύσκολη αλλά και πιθανόν εποικοδομητική θα είναι η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη, ο οποίος μέχρι το τέλος του 2017 θα φέρει περισσότερες υποχρεώσεις στη ζωή σας, ενώ θα σας δοκιμάσει στα επαγγελματικά και με άτομα εξουσίας. Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά για να έρθει η καταξίωση. Φανείτε υπεύθυνοι και πιο σοβαροί γιατί θα κριθείτε κοινωνικά.

Κριός

Ένα πολύ σημαντικό αστρολογικό γεγονός, η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη από σήμερα έως το Δεκέμβριο του 2017 θα είναι θετική για το ζώδιό σας, καθώς θα φέρει περισσότερη καταξίωση και σταθερότητα στη ζωή σας. Βέβαια θα σας δοκιμάσει στις σπουδές, σε θέματα νομικά, διδασκαλίας, συγγραφής, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό.

Ταύρος

Καλή εξέλιξη για εσάς είναι η έξοδος του Κρόνου απ' τον Σκορπιό, και οι σχέσεις και η ψυχολογία σας αποσυμπιέζονται. Τώρα που μπήκε στον Τοξότη και μέχρι το τέλος του 2017, θα δοκιμάσει τον σεξουαλικό τομέα, ενώ θα φέρει πίεση και σε θέματα οικονομικά, κυρίως σε σχέση με δάνεια, κληρονομικά, εφορία, συντάξεις κλπ. Ζητά έλεγχο της ζωής σας.

Δίδυμοι

Δύσκολη για τις σχέσεις και τις συνεργασίες θα είναι η διέλευση του Κρόνου απ' τον Τοξότη από σήμερα έως το τέλος Δεκεμβρίου του 2017, καθώς θα ζητήσει περισσότερη ωριμότητα και υπευθυνότητα εκεί. Οι ισορροπίες στις σχέσεις θα είναι δύσκολες. Ωστόσο αναμένονται σοβαρές σχέσεις και δεσμεύσεις, όχι χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις.

Καρκίνος

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της αλλαγής ζωδίου του Κρόνου, αναμένεται να φέρει πίεση στην καθημερινότητα και στη δουλειά σας έως το τέλος του 2017, ένα διάστημα με αρκετό φόρτο εργασίας. Πίεση και σε θέματα υγείας – δεν θα συγχωρεί τις ατασθαλίες, γι' αυτό βελτιώστε τη διατροφή σας και αποβάλλετε βλαβερές συνήθειες. Ευθύνες με κατοικίδια.

Λέων

Καλύτερη για εσάς θα είναι η διέλευση του Κρόνου στον Τοξότη από σήμερα έως το τέλος του 2017, κι έτσι επιτέλους αποσυμπιέζεται η ψυχολογία σας απ' τον καταθλιπτικό Κρόνο στον Σκορπιό. Αίσθημα σταθερότητας. Όμως θα μειώσει το φλερτ, την ανεμελιά, την δημιουργικότητα και τη διασκέδαση, ενώ ζητά ωρίμανση ερωτική. Ευθύνες σε σχέση με τα παιδιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being