Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αθήνα έγινε η Τενερίφη για τα γυρίσματα της νέας ταινίας Jason Bourne !- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αθήνα έγινε η Τενερίφη για τα γυρίσματα ...

Τι ισπανικό νησί μεταμόρφωθηκε σε κέντρο της Αθήνας

Σε πλατεία Συντάγματος μεταμορφώθηκε η Σάντα Κρουζ της Τενερίφης για τις ανάγκες γυρισμάτων της νέας ταινίας της σειράς Jason Bourne με πρωταγωνιστή τον Matt Damon. Αν και η νέα ταινία διαδραματίζεται στην Αθήνα και έχει θέμα την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, ωστόσο τα γυρίσματα γίνονται στο ισπανικό νησί.

 

Η Σάντα Κρουζ της Τενερίφης, επιλέχθηκε να φιλοξενήσει τα σκηνικά και το συνεργείο, αφού η ιδέα των γυρισμάτων στην Ελλάδα έπεσε στο «τέρας» της γραφειοκρατίας  και τελικά απορρίφθηκε.

Μηνύματα σε τοίχους και πανό, ελληνικές σημαίες, καπνογόνα, διαδηλωτές, κυνηγητά, ομάδες ματ, και πορείες με τους ρεπόρτερ να κατγράφουν κάθε σκηνή, αποτελούν  το background των σκηνών της ταινία που θα πρωταγωνιστήσει ο χολιγουντιανός ηθοποιός Matt Damon.

 

Η ταινία έχει ως αφετηρία «την Ευρώπη της λιτότητας» και τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν στο Λας Βέγκας. Στο νησί της Τενερίφης τα γυρίσματα θα συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα.

Μαζί με τον Matt Damon, η ανερχόμενη Alicia Vikander θα αναλάβει τον κεντρικό γυναικείο χαρακτήρα ενώ η Julia Stiles θα επαναλάβει το ρόλο της πρώην πράκτορα της CIA Nicky Parsons. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Tommy Lee Jones θα υποδυθεί ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της CIA.

 

 

Η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες είναι η 29 Ιουλίου 2016.

Πηγή:lifo

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture