Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η δίαιτα που ακολουθείτε μπορεί να απειλεί την υγεία σας!

Η δίαιτα που ακολουθείτε μπορεί να απειλ...

3+1 σημάδια... για να μην πέφτετε στην παγίδα!

Φυσικά, με τόσες δίαιτες που κυκλοφορούν, είναι εύκολο κανείς να "χαθεί" και ακόμα χειρότερα να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του. Για να προστατευθείτε όμως, σας παραθέτουμε τα χαρακτηριστικά της δίαιτας που πρέπει να σας κρούσουν των κώδωνα κινδύνου:

Υπόσχεται μεγάλη και απότομη απώλεια βάρους: 0,5-1 κιλό την εβδομάδα είναι ο λογικός ρυθμός που επιτρέπει στο σώμα να ανταποκρίνεται και να χάνει ό,τι πραγματικά δε του είναι απαραίτητο, και όχι υγρά και μυική μάζα.

Αποκλείει ολόκληρες ομάδες τροφίμων: πέρα από τη μονοτονία της, το σίγουρο είναι πως δεν είναι πλήρης σε θρεπτικά συστατικά, κάτι που σημαίνει πως δεν υποστηρίζει κατάλληλα τον οργανισμό σας!

Δεν περιλαμβάνει άσκηση: επειδή ακριβώς η απώλεια βάρους που πετυχαίνουν αυτές οι δίαιτες είναι μεγάλη, με την έλλειψη άσκησης το μεγαλύτερο ποσοστό των κιλών που χάνονται, προέρχονται από το μυϊκό ιστό, με καταστροφικά αποτελέσματα για τις μετέπειτα καύσεις του οργανισμού και αυξάνοντας κατακόρυφα την πιθανότητα επαναπρόσληψηςβάρους.

Δεν περιορίζει την ποσότητα του φαγητού ή μιλάει για συνδυασμούς τροφίμων: κακά τα ψέματα, δεν υπάρχουν συνδυασμοί τροφίμων που παχαίνουν ή αδυνατίζουν, όλα είναι θέμα μαθηματικών, δηλαδή των θερμίδων που μπαίνουν στον οργανισμό μας και των θερμίδων που καταναλώνονται από αυτόν. Έτσι η ποσότητα είναι σημαντική για τιςπροσλαμβανόμενες θερμίδες, μπορεί να είναι όμοια το να φάτε 1 στήθος κοτόπουλου με όλο το κοτόπουλο;;

Η ουσία σε κάθε τέτοια προσπάθεια είναι η αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς, δηλαδή η υιοθέτηση διατροφικών συνηθειών που θα βοηθήσουν να βελτιώσετε το βάρος και την υγεία σας. Αν η δίαιτα που έχετε κατά νου δεν σας μαθαίνει να τρώτε πιο σωστά και ισορροπημένα ή είναι πολύ μακριά από ό,τι κάνετε στην καθημερινότητά σας, τα οφέλη της θα εξαφανιστούν αμέσως μόλις γυρίσετε στον πρότερο τρόπο διατροφής. Επομένως αν δεν μπορείτε να τρέφεστε για μία ζωή έτσι, μην το κάνετε ούτε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, γιατί πιθανώς να ζημιωθείτε και από πάνω.

Απευθυνθείτε στο Διαιτολογικό γραφείο “Ευτροφία” για να αλλάξετε για πάντα τις διατροφικές συνήθειες που σας κρατάνε κολλημένους στο ίδιο βάρος. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για μία πλήρη, εξατομικευμένη προσέγγιση.


Ευτροφία

Μαιζώνος 52, 26221

Τηλ2610 220159

Facebook: eutrofiapatra

Website: www.eutrofia.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά