Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 21 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 21 Αυγούστου

Ζώδια

Λέων

Ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας κορυφώνει τώρα δυσμενή όψη με τον αυστηρό Κρόνο, η οποία είναι λογικό αυτές τις μέρες να μειώνει τη χαρά, ίσως και την ζωτικότητα. Δοκιμάζει την αυτοπεποίθησή σας αλλά και σχέσεις οικογενειακές. Καθυστερήσεις σε θέματα σπιτιού, εμπόδια διάφορα, ενώ θα λειτουργεί και αύριο. Βγάζει λάθη στην επιφάνεια. Φανείτε υπεύθυνοι.

 

Παρθένος

Μπορεί να παρουσιάζονται εμπόδια και καθυστερήσεις στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις αυτές τις μέρες με τη δυσμενή όψη Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται τώρα, ενώ λέγονται και λόγια σκληρά – προσοχή σε κριτικές. Θα λειτουργεί έντονα και αύριο, ενώ βγάζει επίσης στην επιφάνεια ενοχές και μεταμέλεια. Κάποιοι κύκλοι κλείνουν με δύσκολο τρόπο.

 

Ζυγός

Πίεση οικονομική προκαλεί αυτές τις μέρες το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται τώρα, μια όψη που αυξάνει τις υποχρεώσεις και μειώνει τα έσοδα ή εμποδίζει πληρωμές. Επίσης δοκιμάζει την αυτοεκτίμησή σας και το αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας, ενώ δοκιμάζει επίσης και σχέσεις φιλικές – προσοχή σε σκληρές συμπεριφορές για δυο ακόμα μέρες.

 

Σκορπιός

Σήμερα το βράδυ κορυφώνεται το δυσμενές τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που σας επηρεάζει άμεσα αυτές τις μέρες, φέρνοντας εμπόδια και καθυστερήσεις, ίσως κάποια θλίψη ή έλλειψη ζωτικότητας, ενώ προσοχή χρειάζεται σε σκληρές και άκαμπτες συμπεριφορές. Άτομα εξουσίας πιθανόν να σας κρίνουν. Νιώθετε πιο ευάλωτοι κοινωνικά. Εμπόδια σε στόχους κι επαγγελματικά, και για αύριο.

 

Τοξότης

Το ζώδιό σας θέλει χαρά και ανέσεις, όμως η ζωή έχει και τις πιέσεις της, ειδικά τώρα που κορυφώνεται το δυσμενές τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, το οποίο αυτές τις μέρες προκαλεί διάφορα εμπόδια, σε ταξίδια, νομικά θέματα, σπουδές ή άλλα, ενώ ζητά και την ολοκλήρωση θεμάτων. Καρμικές πληρωμές – μην λειτουργείτε ανεύθυνα και χαοτικά.

 

Αιγόκερως

Τα πάει καλά το ζώδιό σας με την πειθαρχία, όμως αυτές τις μέρες με το δυσμενές τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου ίσως πιέζεστε περισσότερο. Κι αν δεν είναι πρακτική η πίεση, πιθανόν να είναι ψυχολογική ή οικονομική. Σήμερα και αύριο κορυφώνεται η επιρροή του, ενώ δοκιμάζει φιλίες και ίσως εκδηλωθούν ψυχρές ή σκληρές συμπεριφορές – μην κρίνετε τόσο αυστηρά.

 

Υδροχόος

Κόβει κάπως την ανεμελιά και την ορμή της καλοκαιρινής διάθεσης αυτές τις μέρες το δυσμενές τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, το οποίο φέρνει δοκιμασίες σε σχέσεις κι επαγγελματικά, ενώ νιώθετε να κρίνεστε αυστηρά. Σήμερα κορυφώνεται, ενώ θα λειτουργεί έντονα και αύριο. Μια όψη που ζητά υπευθυνότητα και ωριμότητα. Μείωση χαράς, ζωτικότητας κι αυτοπεποίθησης.

 

Ιχθύες

Ένα αίσθημα ματαιότητας είναι λογικό να υπάρχει αυτές τις μέρες με το δύσκολο τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται τώρα, μια όψη που επίσης προκαλεί εμπόδια, δοκιμασίες ή καθυστερήσεις σε ταξίδια, νομικά θέματα, σπουδές αλλά και σε εργασιακά και υγεία. Δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά και κάντε προσαρμογές και διορθώσεις στη ζωή σας.

Κριός

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα και θα λειτουργεί έντονα και για αύριο, είναι μια δύσκολη για τα ερωτικά και τα οικονομικά επιρροή, η οποία φέρνει περιορισμούς και πιέσεις. Πιθανόν να εμποδίζονται ερωτικές συναντήσεις αλλά και η διασκέδαση. Ενδέχεται να πρέπει να στηρίξετε άλλους οικονομικά –  η όψη αυτή ζητά να φανείτε υπεύθυνοι.

 

Ταύρος

Δεν είναι καθόλου εύκολο το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα και θα λειτουργεί έντονα και για αύριο, μια όψη που αυτές τις μέρες δοκιμάζει σχέσεις και συνεργασίες, όπως και θέματα οικογενειακά, σπιτιού, ακινήτων. Ο Κρόνος ζητά ωρίμανση και υπευθυνότητα, αλλά και σοβαρότητα αντί για κατάθλιψη. Μην είστε σκληροί και άκαμπτοι.

 

Δίδυμοι

Κορυφώνεται τώρα μια δύσκολη όψη, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, το οποίο φέρνει αυστηρές κριτικές και σκληρές συμπεριφορές αυτές τις μέρες, αλλά και καθυστερήσεις κι εμπόδια σε επικοινωνία, μετακινήσεις κι εργασία, ενώ θα λειτουργεί έντονα και αύριο. Δοκιμασίες με συγγενείς. Φανείτε πιο μεθοδικοί, προσεκτικοί και υπεύθυνοι, και σε όσα λέτε.

 

Καρκίνος

Δοκιμάζει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας αυτές τις μέρες η δύσκολη όψη Ήλιου-Κρόνου, που θα λειτουργεί έντονα και αύριο. Μια επιρροή που φέρνει εμπόδια στα ερωτικά και τη διασκέδαση, δοκιμασίες με τα παιδιά, αλλά και αυξημένες υποχρεώσεις και πιέσεις στα οικονομικά. Η αυτοέκφρασή σας και η αντιμετώπιση των αισθηματικών πρέπει να γίνει πιο ώριμη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being