Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Sold out ο Μαραβέγιας στην Αρχαία Ολυμπία - Δείτε ΦΩΤΟ

Sold out ο Μαραβέγιας στην Αρχαία Ολυμπί...

Ρεκόρ προσέλευσης

Η εικόνα του κατάμεστου θεάτρου Δρούβα,  στο Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας και τη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια και της μπάντας του, εντυπωσίασε. Ο Μαραβέγιας ανήκει σε μια νεότερη γενιά δημιουργών και ερμηνευτών όπου με το ιδιαίτερο μουσικό του στιλ ξεχωρίζει.

Παιχνιδιάρικο, ρομαντικό, νοσταλγικό, με επηρεασμούς από παλιότερες, πολύ παλιότερες δεκαετίες, ο Κωστής Μαραβέγιας μοιάζει να ήρθε από εκεί και προσπαθεί να συνδυάσει αυτή τη διαφορά των εποχών.

Φέτος έχοντας ξεκινήσει πραγματικά με το δεξί, κάνοντας όχι μια όπως αρχικά προγραμματίστηκε αλλά τρεις συναυλίες όλες sold out στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, έτσι συνέχισε και την υπόλοιπη σεζόν. Έτσι έγινε και στην Ολυμπία. Εκεί στο θέατρο Δρούβα, ένα χώρο βγαλμένο από όνειρο, όπου το ενθουσιώδες κοινό, συνάντησε τον αγαπημένο του και εξίσου ενθουσιώδη καλλιτέχνη. 

Ήταν πραγματικά μια παρεϊστικη, σε μια πολύ μεγάλη παρέα, συναυλία με το εκρηκτικό ταπεραμέντο του Κωστή Μαραβέγια να βάζει φωτιά… Το θέατρο Δάσους στο Δρούβα, με γεμάτη από κόσμο και τη σκηνή, με όρθιους στους διαδρόμους, πραγματικά έκανε ρεκόρ προσέλευσης.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και οι συνεργάτες του μουσικοί, πως θα μπορούσαν λοιπόν να μην είναι χαρούμενοι και ενθουσιώδεις όταν στο πάρτι τους υπήρχε τόσος κόσμος που ανταποκρινόταν σε καλέσματα, πειράγματα, αστεία και … μουσικές. Ένα κοινό, που άναψε αναπτήρες στα ρομαντικά τραγούδια, που λικνίστηκε στους γρήγορους ρυθμούς, που σιγοτραγούδησε τα πιο αγαπημένα του καλλιτέχνη…

Και επί σκηνής πότε με την κιθάρα του, πότε με το ακορντεόν του, άλλοτε πάλι στα πλήκτρα και άλλοτε κρατώντας μόνο το μικρόφωνο, ο Κωστής Μαραβέγιας ερμήνευσε πόσα και πόσα τραγούδια από το ξεκίνημά της καριέρας του μέχρι τις ιστορίες της «Λόλας», τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με δικό του ιδιαίτερο τρόπο και με τους εξαιρετικούς μουσικούς της μπάντας του Νίκο Αγγλούπα (ηλεκτρική κιθάρα,πλήκτρα), Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Σταρίδα (τρομπόνι), Αντώνη Ανδρέου (Τρομπόνι), Κρίτωνα Μπελλώνια (τύμπανα) και Κωσταντίνο Μάνο (κοντραμπάσο).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture