Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η νέα ταινία με την Τζένιφερ Άνιστον "Μπερδέματα στο Broadway" στις ελληνικές αίθουσες

Η νέα ταινία με την Τζένιφερ Άνιστον &qu...

Υποδύεται μία ψυχοθεραπεύτρια

Στους Αθηναικούς κινηματογράφους ξεκίνησε η προβολή της κομεντί «Μπερδέματα στο Broadway – She’s Funny that way», διάρκειας 93 ετών που έχει σκηνοθετήσει ο παλιός κινηματογραφικός δημιουργός Πίτερ Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο που μιλά για τον κόσμο του θεάματος και δη του θεάτρου στην Αμερική.

Ο Πίτερ Μπογκντάνοβιτς στα 76 του χρόνια σήμερα, έχει σκηνοθετήσει ταινίες όπως το «Paper Moon», την «Μάσκα», την κωμωδία «What’s up doc» και το αριστούργημα του, το «The Last Picture Show» του 1971 με τους Τίμοθι Μπότομς, Σίμπιλ Σέπερντ, Έλεν Μπέρστιν, Κλόρις Λίτσμαν και Σίμπιλ Σέπερντ.

Στο «She’s Funny that Way» που ήδη έχει βγει στις Αγγλικές αίθουσες και σε περιορισμένη διανομή στις ΗΠΑ, παραγωγοί είναι οι γνωστοί ανεξάρτητοι σκηνοθέτες Wes Anderson και Noah Baumbach αλλά και ο Ελληνοαμερικανός George Drakoulias.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι και η αγαπητή 46χρονη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον στο ρόλο μίας ψυχοθεραπεύτριας, της Τζέιν. Η Άνιστον ήταν υποψήφια πέρυσι για την Χρυσή Σφαίρα για την καταπληκτική δραματική της ερμηνεία στο φιλμ «Cake».

Στην ταινία «Μπερδέματα στο Broadway», παίζουν ακόμα οι Όουεν Γουίλσον, Ίμογκεν Πουτς, Λούσι Παντς, ο Κουέντιν Ταραντίνο και οι Τζένιφερ Εσπόζιτο, Ρις Άιφανς και Γουίλ Φόρτε της «Νεμπράσκα» του Ελληνοαμερικανού Αλεξάντερ Πέιν.

Περίληψη :

Ο Arnold, παντρεμένος  σκηνοθέτης  του  Broadway,  ερωτεύεται  μια  πρώην πόρνη  και  νυν  ηθοποιό,  την Isabella. Ο  Arnold  εργάζεται  σκληρά  για  να προωθήσει  την  καριέρα  της,  την  ίδια  στιγμή  όμως  την  ερωτεύεται  και  ο συνεργάτης του, Joshua. Σε όλο αυτό το μπλέξιμο προστίθενται η σύζυγος του Arnold και συμπρωταγωνίστρια της  Isabella  στο θέατρο καθώς  και η μνηστή του Τζόσουα.

*Την ταινία διανέμει στις Ελληνικές αίθουσες η Σπέντζος Φιλμ (από τις 30 Ιουλίου στις αίθουσες). Μακάρι μέσα στις επόμενες εβδομάδες το φιλμ να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture