Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Ένα Μικρό Χάος – A Little Chaos" με την Κέιτ Γουίνσλετ από 30 Ιουλίου στο σινέ Κάστρο στο Ρίο

"Ένα Μικρό Χάος – A Little Chaos&qu...

Η σκηνοθεσία είναι του γνωστού Άγγλου ηθοποιού Άλαν Ρίκμαν

«Ένα Μικρό Χάος – A Little Chaos» τιτλοφορείται η Αγγλική ταινία εποχής που έχει ήδη βγει από τις 9 Ιουλίου 2015 στις Αθηναικές αίθουσες και από τις 30 Ιουλίου θα έχουν την ευκαιρία να το δουν και οι Πατρινοί σινεφίλ στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, στην οδό Σώμερσετ, λίγο πιο κάτω από τον σιδηροδρομικό σταθμό.

Το φιλμ που είχε κάνει την πρεμιέρα του πέρυσι στο Φεστιβάλ του Τορόντο αφήνοντας καλές εντυπώσεις, είναι η 2η σκηνοθετική προσπάθεια του 69χρονου σήμερα Άγγλου ηθοποιού Άλαν Ρίκμαν γνωστού από τις ταινίες του Χάρι Πότερ αλλά και τον «Ρομπέν των Δασών, Prince of thieves» όπου πρωταγωνίστησε πλάι στον Κέβιν Κόστνερ το 1991. Επίσης με το "Ένα Μικρό Χάος", ο Ρίκμαν συνεργάστηκε για 2η φορά με την Αγγλίδα βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Κέιτ Γουίνσλετ μετά το φιλμ του 1995 «Sense and Sensibility – Λογική και εαυισθησία».

Διάρκεια: 117 λεπτά.

Εκτός της Κέιτ Γουίνσλετ, παίζει και ο Βέλγος ηθοποιός Ματίας Σένερτς και ο ίδιος ο Άλαν Ρίκμαν.

Η αρχιτέκτων Σαμπίν ντε Μπαρά και ο υπεύθυνος για τους κήπους των Βερσαλλιών συνάδελφός της Αντρέ λε Νοτρ ερωτεύονται ενώ προσπαθούν να αναδιαμορφώσουν τους χώρους γύρω από τα πολυτελή ανάκτορα του Λουδοβίκου του 14ου.

Όπως έγραψε το Αθηνόραμα, πρόκειται για ένα ανάλαφρο, ρομαντικό και σε σημεία αναιμικό δράμα εποχής, βασισμένο εν πολλοίς σε αληθινά πρόσωπα και γεγονότα. Πραγματεύεται την ενδιαφέρουσα έννοια της δημιουργικής αταξίας και διαθέτει ένα σπουδαίο καστ που περιλαμβάνει και τον 54χρονο αξιόλογο Αμερικανό ηθοποιό Στάνλει Τούτσι.

Ώρα έναρξης προβολής στις 22.00, από την Πέμπτη 30/7.

Τηλ. 2610 - 994 765.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture