Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καλοσκοπή Φωκίδας :14ο φεστιβάλ Ήχοι του Δάσους-24, 25 & 26 Ιουλίου

Καλοσκοπή Φωκίδας :14ο φεστιβάλ Ήχοι του...

Δείτε το πρόγραμμα και τις παράλληλες δράσεις

Οι «Ήχοι Του Δάσους» θα πάρουν και φέτος τα βουνά και μας καλούν να ζήσουμε για ένα ολόκληρο τριήμερο 24 έως και τις 26 Ιουλίου 2015 στον παλμό της μουσικής, της διασκέδασης και της χαλάρωσης, με φόντο πάντα τη μοναδική φύση της ορεινής Φωκίδας, σε ένα τοπίο εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς.


Μας καλούν να πάρουμε την σκηνή μας, την καλύτερή μας διάθεση και την αγάπη μας για τη μουσική, τη φύση και τις εναλλακτικές δραστηριότητες με προορισμό το πανέμορφο οροπέδιο της Αγίας Τριάδας, στην Καλοσκοπή της ορεινής Φωκίδας. 

Το φεστιβάλ «Ήχοι Του Δάσους» μετρούν  φέτος τη 14η χρονιά διοργάνωσης και αποτελεί ένα από τα πιο άρτια οργανωμένα και δημοφιλή κατασκηνωτικά φεστιβάλ στην Ελλάδα.


Το φεστιβάλ διοργανώνεται για ακόμα μια χρονιά από τον Σύλλογο Αναπτυξιακού Προβληματισμού «Ελιά» με την συνεργασία και υποστήριξη φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κι αυτή τη χρονιά η μουσική σκηνή του Φεστιβάλ φιλοξενεί καταξιωμένους και αγαπημένους μας καλλιτέχνες , αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

Σωκράτης Μάλαμας
Φοίβος Δεληβοριάς
Social Waste
Deadbeat Escapement

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ

Μίλτος Πασχαλίδης – Μιρέλα Πάχου
Imam Baildi
Σπύρος Γραμμένος
Μουσικό σχήμα μαθητών Άμφισσας

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ

Planet of Zeus
Beyond This Earth
Folk N’ Rock
Παράφρων Θίασος

Κι επειδή το κέφι και η διασκέδαση δεν θέλουν διαλείμματα, μοναδικά dj sets θα κλείνουν κάθε βράδυ τις μουσικές σκηνές μας μεταφέροντας το κέφι στο bar!

Μπορεί η μουσική να πρωταγωνιστεί τις τρεις νύχτες του φεστιβάλ, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη, αλλά και οι μέρες του έχουν το δικό τους στίγμα και σφύζουν από ζωντάνια και δραστηριότητες!

Στο πλαίσιο του φεστιβαλ διοργανώνονται και πολλές παράλληλες δράσεις:

Περιβαλλοντικές δράσεις, εικαστικά εργαστήρια, σεμινάρια χειροτεχνίας και κοσμημάτων, φουσκωτά παιχνίδια και τραμπολίνο, τοξοβολία, γιγάντια Jenga, ποδηλασία, μαθήματα yoga,  Graffiti και άλλες δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού που θα  κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων επισκεπτών.

Ο κατάφυτος από έλατα χώρος του φεστιβάλ είναι και φέτος έτοιμος να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες παροχές για μια άνετη διαμονή. Περιλαμβάνονται εστιατόριο, μπαρ, τουαλέτες, ντους, parking, γραμματεία, ιατρείο και φαρμακείο.

Για τους λιγότερο camping friendly επισκέπτες, υπάρχουν αρκετοί ξενώνες και ξενοδοχεία στα γειτονικά χωριά, που προσφέρουν μια πιο άνετη φιλοξενία. 

Διοργάνωση: Σύλλογος Αναπτυξιακού Προβληματισμού «ΕΛΙΑ»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture