Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Π. Τσιριμπής για Παναχαϊκή: "Έγινε αυτό που ήθελε η Πάτρα"

Π. Τσιριμπής για Παναχαϊκή: "Έγινε ...

Είναι ο άνθρωπος που μεσολάβησε για να γίνει η πώληση της ΠΑΕ

Ο Ποτής Τσιριμπής είναι ο άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πραγματοποιηθεί η πώληση της ΠΑΕ Παναχαϊκή, από τον Αλέξη Κούγια στους αγοραστές, οι οποίοι θα γίνουν όπως τόνισε γνωστοί σε λίγες ημέρες.

Ο Ποτής Τσιριμπής φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο Γάμμα" και έστειλε μήνυμα ενότητας. Ας δούμε τις δηλώσεις του:

Για την πώληση: «Η διαδικασία έγινε τρομερά γρήγορα και από την πρώτη στιγμή ο Αλέξης Κούγιας δεν έβαλε κανένα εμπόδιο. Τον ξέρετε τον Κούγια, δεν θα έβαζε ποτέ κάποιον μπροστινό για να είναι από πίσω. Το μετοχολόγιο περνά από μία επιτροπή. Δεν γινόταν να ανακοινωθεί το όνομα του νέου ιδιοκτήτη».

Για το αν ευσταθούν τα σενάρια περί Κόκκαλη: «Τι να απαντήσω; Είναι στο συμβούλιο του Ολυμπιακού, οπότε δεν μπορεί να είναι σε άλλη ομάδα. Αυτό έχει βγει λόγω των πολύ καλών σχέσεων που έχω. Ας το σβήσουν αυτό. Οι άνθρωποι που μπήκαν είναι πολύ καλοί και αξιόλοι και θα βοηθήσουν την Παναχαϊκή να πάει εκεί που αξίζει».

Για το πώς αποφάσισαν να επενδύσουν: «Ακολουθούν το δικό μου όνειρο. Έχουν πιστέψει σε αυτό που θα γίνει. Η Παναχαϊκή δεν νοείται να είναι χωρισμένη σε 150 κομμάτια. Την Τρίτη ή την Τετάρτη θα ακούσει ο κόσμος και το όνομα».

Για τα χρήματα που θα διατεθούν: «Θα εξαρτηθεί από τη συσπείρωση. Θέλουμε να μπουν οι βάσεις. Να φτιάξουμε τις ακαδημίες, να έχουμε γραφεία και να προχωρήσουμε το προπονητικό κέντρο. Αυτά που πρέπει να γίνουν, θα γίνουν. Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει συνέντευξη Τύπου».

Για την Αγυιά: «Θέλουμε κι εμείς να επιστρέψει. Έμαθα ότι η Ερασιτεχνική πήρε απόφαση να μην συζητήσει μέχρι να αλλάξει το μετοχολόγιο. Το όνειρό μου είναι η πρώτη στις 19 Ιουλίου και η παρουσίαση να γίνει στο γήπεδό μας. Δεν ξέρω ποια είναι τα χρέη. Το ποσό αυτό είναι ασήμαντο σε μια αγοραπωλησία. Το θέμα για όλους ήταν να φύγει ο Κούγιας και τώρα πολλοί βγαίνουν και λένε για τα χρέη.  Για 50 και 60 χιλιάρικα δεν θα αφήσω την ομάδα να μην παίξει στην έδρα της.

Το μετοχολόγιο δεν μπορεί να αλλάξει από τη μία ημέρα στην άλλη. Την Κυριακή θέλω γεμάτο γήπεδο στην πρώτη. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε διαφορετική περίπτωση. Εγώ δεν έβαλα ανθρώπους για να έχω κόντρες. Αν από την αρχή έχουμε τέτοια θέματα, ξεκινάμε πολύ στραβά. Δεν θέλω να σκέφτομαι εναλλακτική λύση. Θέλω γεμάτο γήπεδο και τραγούδι από τους οπαδούς.

Έτσι, θα νιώθω σα να έχω πάρει 10 εκατομμύρια. Όσο είμαστε εμείς η ομάδα δεν θα φύγει από την Πάτρα. Όποιοι θέλουν να συναντηθούμε και να μιλήσουμε με επίσημα στοιχεία. Τι χρωστάει η ΠΑΕ, αλλά και τι προσφέρει η Ερασιτεχνική. Εμείς έχουμε διάθεση όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί να το λύσουμε. Δεν με νοιάζει τι γινόταν. Εμένα να με κρίνουν από την πρώτη μέρα. Θέλουμε όλο τον κόσμο κοντά για να πάμε την Παναχαϊκή εκεί που αξίζει».

Για τον Σπανό και τις μεταγραφες και τις πιθανές αποχωρήσεις: «Προπονητής θα είναι ο Σπανός. Μην περιμένει ο κόσμος παίκτες - κράχτες. Κράχτης για μένα είναι αυτός που θα μπει και θα δώσει την ψυχή του. Όποιος θέλει μπορεί να φύγει. Μέχρι την Τρίτη - Τετάρτη θα ξέρουμε. Μιλάμε με παίκτες, ρυθμίζουμε την επόμενη μέρα και να είναι σίγουροι όλοι ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι. Μακάρι και οι 26 παίκτες του ρόστερ να είναι Πατρινοί. Θέλω να βλέπω μία πόλη, μία ομάδα».

Για τον στόχο της Παναχαϊκης: «Δεν θα έμπαινα ποτέ με στόχο τη σωτηρία, αλλά μόνο για να πρωταγωνιστήσει. Πέρυσι το καλοκαίρι είπα ότι πάμε για πρωτάθλημα και γελούσε όλη η Πάτρα. Βγήκαμε δεύτεροι χωρίς τη βοήθεια του κόσμου».

Για τους νέους ιδιοκτήτες: «Μην ακούτε τα παπαγαλάκια για μπράβους και τέτοιες γελοιότητες. Εγώ έκανα τατουάζ της Παναχαϊκής σε εμφανές σημείο και το δείχνω σε όλη την Ελλάδα. Τα ψέματα τελείωσαν και σε μία εβδομάδα θα έχουν τελειώσει και αυτά που αφορούν στους νέους.

Μένω από 28 Ιουλίου στην Πάτρα και δεν θέλω να με βρουν απέναντί τους αυτοί που θέλουν να κάνουν κακό στην Παναχαϊκή. Έγινε αυτό που ήθελε η Πάτρα. Είναι καιρός να πάμε συσπειρωμένοι και με αλήθειες, όχι με εφέ.

Όσα και να έχουμε πληρώσει για την αγορά της ΠΑΕ πονάνε. Δεν θα είμαστε καλοί ιδιοκτήτες για τους δημοσιογράφους. Θέλουμε να μιλάνε οι δουλειές μας. Στόχος είναι όλο το ΔΣ να αποτελείται από Πατρινούς. Πρόεδρος δεν ξέρουμε ποιος θα είναι. Θα μπορούσα να μπω εγώ, αλλά δεν μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Παναιγιάλειο: «Ποτέ δεν πρόκειται να γίνει αυτό».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσιριμπής: "Έβριζε οικογένειες"

Πάτρα ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: H Παναχαϊκή άλλαξε κι επίσημα χέρια, αλλά δεν ξέρουμε ποιος την αγόρασε!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports