Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: H Παναχαϊκή άλλαξε κι επίσημα χέρια, αλλά δεν ξέρουμε ποιος την αγόρασε!

Πάτρα ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: H Παναχαϊκή άλλαξε κι ...

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ και θα καταλάβετε

H Παναχαϊκή άλλαξε και επίσημα χέρια, αλλά δεν ξέρουμε ποιος την αγόρασε!

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ και θα καταλάβετε

21:20 Η ανακοίνωση για την επίσημη αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος ήρθε όπως αναμενόταν από την ΠΑΕ Παναχαϊκή, ωστόσο δεν μάθαμε ποτέ τον νέο ιδιοκτήτη. Δείτε για να καταλάβετε την επίσημη ανακοίνωση:

«Μεταξύ του ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλεξίου Κούγια και επιχειρηματία αγοραστή επήλθε συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών σε αυτόν.

Λόγω του ότι η διαδικασία της μεταβίβασης θα διαρκέσει μία εβδομάδα εξουσιοδοτείται και από τις δύο πλευρές ο εκπρόσωπος του αγοραστή Παναγιώτης Τσιριμπής, όπως εκπροσωπεί την Π.Α.Ε. ενώπιων όλων των αρχών».

20.40: Στην ΠΑΕ Παναχαϊκή μετρούν αντίστροφά για να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς, αφού ο Αλέξης Κούγιας φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τους Αθηναίους επιχειρηματίες που είχαν εκφράσει ενδιαφέρον.

Έτσι δεν αποκλείεται ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας να προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις και, προφανώς, να κάνει γνωστά τα ονόματα των νέων ιδιοκτητών.

Έτσι, θα κλείσει ένας κύκλος περίπου 7 ετών με τον ίδιο επικεφαλής στην πατρινή ΠΑΕ. Ο Κούγιας επιδιώκει εκ νέου να πάρει μαζί του στην ΑΕΛ ποδοσφαιριστές των «κοκκινόμαυρων», κάτι που αν συμβεί, τότε θα μειώσει το τίμημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και επίσημα στην Λάρισα ο Κούγιας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports