Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Έλλη Πασπαλά και ο Πατρινός Vassilikos την Παρασκευή στο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού

Η Έλλη Πασπαλά και ο Πατρινός Vassilikos...

Στο Κηποθέατρο Παπάγου στις 21:00

Οι πρώτες τους εμφανίσεις τον Μάρτιο, έγιναν αθόρυβα sold out. Η συνάντηση της Έλλης Πασπαλά και του Πατρινού μουσικού Vassilikos, γνωστού από την μπάντα των Raining Pleasure, ήταν μια οφειλή χρόνων, που φέτος πραγματοποιήθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο, στο «Play».

Φέτος το καλοκαίρι, το “Play” θα παρουσιαστεί σε ανοιχτούς χώρους σε μια σειρά εμφανίσεων γεμάτες κομψή ελαφρότητα, λεπτό χιούμορ, αυθορμητισμό και απρόσμενους αυτοσχεδιασμούς, φέρνοντας μια σπάνια μαγεία στις καλοκαιρινές νύχτες.

Για την Παρασκευή 10/7/2015 έχει προγραμματιστεί live εμφάνιση τους στο Κηποθέατρο Παπάγου στην Αθήνα, στις 21:00.

Ένα παιχνίδι φωνών, ρόλων, μουσικών επιλογών, εκπλήξεων από αυτά που σπάνια τολμούν πια οι τραγουδιστές.

Το “Play” είναι ο λόγος που οι δύο ερμηνευτές ήρθαν ξανά κοντά, δέκα χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση / συνεργασία στα Reflections του Μάνου Χατζιδάκι, όπως τα διασκεύασαν οι Raining Pleasure.

Το παιχνίδι χώρεσε άλλους δύο σπουδαίους σολίστες, τον David Lynch στα πνευστά (και όχι μόνο…) και τον Τάκη Φαραζή στα πλήκτρα, που δέχτηκαν να «παίξουν» μαζί τους με την ευρύτερη έννοια του πρωτότυπου μουσικού παιχνιδιού, που στήθηκε για να χωρέσει τραγούδια από Χατζιδάκι και Beatles, Αττίκ και Tσιτσάνη αλλά και Joni Mitchell.

Η Πασπαλά υπήρξε άλλωστε από τα αγαπημένα παιδιά του Μάνου Χατζιδάκι, αφού η δισκογραφική τους συνάντηση ξεκίνησε παλιότερα και από την εποχή του Σείριου και συνεχίστηκε και αργότερα με τη συμμετοχή της στην ηχογράφηση σπουδαίων έργων του. Ο Vassilikos μπορεί να μην πρόλαβε μια τέτοια συνεργασία, τον «συνάντησε» όμως αργότερα, όταν διασκεύασε εξαιρετικά τα Reflections, μαζί με τους Raining Pleasure.

Ο Vassilikos γεννήθηκε στην Πάτρα αλλά επέλεξε να ζει και να δημιουργεί στην Ευρώπη, με τελευταίο, σημερινό σταθμό το Λονδίνο.

*Να θυμίσουμε πως ο Vassilikos ήταν να κάνει συναυλία με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων στις 7 Ιουλίου, στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο, συναυλία που αναβλήθηκε ωστόσο λόγω των πολιτικών εξελίξεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture