Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο νέος "Εξολοθρευτής" έκοψε 35.000 εισιτήρια στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ ξεκίνησε με 44 εκατομμύρια εισπράξεις

Ο νέος "Εξολοθρευτής" έκοψε 35...

Καλό το ξεκίνημα του τολμηρού "Magic Mike XXL" που από 9 Ιουλίου θα δούμε στις Πατρινές αίθουσες

Τη στιγμή που εμείς εδώ στην Ελλάδα βρισκόμασταν πλήρως απασχολημένοι με τις σοβαρές πολιτικές εξελίξεις και το Δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, στο Αμερικάνικο κινηματογραφικό box office είχαμε κινητικότητα μιας και ήταν η αργία της 4ης Ιουλίου, της Αμερικάνικης ανεξαρτησίας.

Στην Αμερική όπως και στον υπόλοιπο κόσμο συνεχίζει να «σκίζει» εμπορικά το «Jurassic World» με τον Κρις Πρατ, το οποίο στην 4η εβδομάδα προβολής του (παίζεται και στα Ster Cinemas, της Πάτρας στη Βέσο Μάρε) έχει πλέον φτάσει τα 558,1 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις και συνολικά σε όλο τον κόσμο το 1 δις 385 εκατομμύρια δολάρια, νούμερο που ήδη κατατάσσει την ταινία στην 5η θέση των εμπορικότερων ταινιών όλων των εποχών!

Από τις νέες ταινίες, ο «Terminator Genysis» του Άλαν Τέιλορ με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, την Εμίλια Κλαρκ, τον Τζάι Κόρντνει και τον Τζέισον Κλαρκ υπολογίζεται σύμφωνα με το έγκυρο σάιτ boxofficemojo.com, ότι πλησίασε τα 44 εκατομμύρια δολάρια από την 1η Ιουλίου που βγήκε, στα οποία προστίθενται και άλλα 85 από τα παγκόσμια ταμεία (ο νέος Εξολοθρευτής έπιασε κορυφή σε Ρωσία, Νότιο Κορέα, Μεξικό και αλλού). Ωστόσο όπως σχολιάζεται οι επιδόσεις της ταινίας στα Αμερικάνικα ταμεία αναμένονταν καλύτερες, κάτι που δεν συνέβη, γεγονός που προβληματίζει δεδομένου ότι ήδη προγραμματίζονται δύο ακόμα ταινίες «Terminator» στο μέλλον.

Να προσθέσουμε πως στη χώρα μας ο «Terminator Genysis» σε 10 μέρες προβολής (παίζεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas) παρότι έπεσε στην συγκυρία των πολιτικών εξελίξεων που κράτησαν πολύ κόσμο μακριά από τα σινεμά, έχει φτάσει τα περίπου 35.000 εισιτήρια.

Πρεμιέρα στις ΗΠΑ έκανε και το σίκουελ του «Magic Mike» με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ, το «Magic Mike XXL» όπου παίζουν και η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η Άμπερ Χερντ και η Άντι Μακ Ντάουελ. Το φιλμ που αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, θα βγει την ερχόμενη Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 από την εταιρεία Tanweer, στις Ελληνικές αίθουσες (και στην Πάτρα) ξεκίνησε αρκετά καλά στις ΗΠΑ με εισπράξεις πενταήμερου στη Βόρειο Αμερική στα περίπου 27 εκατομμύρια δολάρια.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture