Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 24 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 24 Ιουνίου

Ζώδια

Καρκίνος

Στο ζώδιό σας μπαίνει σήμερα ο πύρινος κι αποφασιστικός Άρης και θα κάτσει μέχρι τις 8 Αυγούστου, μια περίοδος δραστήρια αλλά και πολεμική, με ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Προσέξτε όμως τον εγωισμό σας, τον θυμό και την εριστικότητα. Δυνατές επιθυμίες. Επίσης προσοχή σε ατυχήματα, εγκαύματα, κοψίματα, τσιμπήματα, πονοκεφάλους, φλεγμονές.

Λέων

Η διέλευση του Άρη απ' τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα έως τις 8/8 θα σας ωθήσει να κλείσετε κύκλους και θέματα, κάτι που μάλλον δεν θα γίνει εύκολα. Στο διάστημα αυτό είναι πιθανό ο ύπνος σας να ενοχλείται από φασαρίες ή άγχη. Παλιές μνήμες βγάζουν θυμό κι απωθημένα. Προσέξτε τα ψυχοσωματικά προβλήματα, αντιμετωπίστε φοβίες κι ενοχές.

Παρθένος

Καινούργιους φίλους θα φέρει στη ζωή σας η αλλαγή ζωδίου του Άρη, από σήμερα έως τις 8/8, ένα διάστημα στο οποίο θα δραστηριοποιηθείτε επίσης δυναμικά σε ομάδες, συλλόγους, οργανώσεις, κόμματα και σε εναλλακτικούς χώρους. Προσέξτε όμως τις εντάσεις εκεί και τους ανταγωνισμούς στις παρέες σας. Πιθανόν να ξεκινήσετε την υλοποίηση σχεδίων.

Ζυγός

Θα σας δραστηριοποιήσει δυναμικά στα επαγγελματικά η αλλαγή ζωδίου του Άρη από σήμερα έως τις 8 Αυγούστου και θα είναι ένα διάστημα στο οποίο θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα προχωρήσετε σε ξεκινήματα. Προσέξτε όμως τους ανταγωνισμούς με άτομα εξουσίας. Επίσης η δημόσια εικόνα σας ίσως γίνει κάπως πιο επιθετική.

Σκορπιός

Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο θα τονώσει τις δυνάμεις, την ζωτικότητα, την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθησή σας έως τις 8/8, ένα διάστημα στο οποίο μπορεί να προχωρήσετε σε ανοίγματα, ενώ θα είναι περίοδος ταξιδιών, διδασκαλίας, συγγραφής, αποφάσεων και κινήσεων για θέματα σπουδών αλλά και νομικών διεκδικήσεων ή συγκρούσεων.

Τοξότης

Περνάτε επιτέλους σε πιο ήσυχη περίοδο με την αλλαγή ζωδίου του Άρη, γιατί σας έφερε εντάσεις στις σχέσεις απ' το Μάιο. Τώρα και μέχρι τις 8/8 θα επηρεάσει θέματα οικονομικά και θα υπάρξει άγχος ή ανταγωνισμοί, κυρίως γύρω από ζητήματα δανείων, εφορίας, κληρονομικών, επενδύσεων κλπ. Όμως θα είναι μια ιδιαίτερα ερωτική εποχή.

Αιγόκερως

Νέες σχέσεις και συνεργασίες θα φέρει στη ζωή σας η διέλευση του Άρη απ' τον Καρκίνο από σήμερα έως τις 8/8, μια περίοδος αποφάσεων και διεκδικήσεων στον τομέα αυτό. Όμως θα είναι εύφλεκτο το κλίμα και θα πρέπει να προσέξετε τους τσακωμούς, την εριστικότητα και τον εγωισμό σας, ενώ θα είναι πιο δύσκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες λόγω εγωισμού.

Υδροχόος

Δραστήρια θα κάνει την καθημερινότητά σας η αλλαγή ζωδίου του Άρη από σήμερα έως τις 8/8, ενώ θα σας κινητοποιήσει και στον εργασιακό χώρο, ωθώντας σας σε πρωτοβουλίες και ξεκινήματα. Προσέξτε όμως τις εντάσεις στη δουλειά και με συναδέλφους. Επίσης φροντίστε καλύτερα την υγεία και διατροφή σας γιατί είναι πιθανές ενοχλήσεις, φλεγμονές κλπ.

Ιχθύες

Νέους έρωτες είναι πιθανό να φέρει η διέλευση του Άρη απ' τον Καρκίνο από σήμερα έως 8/8, ένα διάστημα όπου θα φανείτε πιο διεκδικητικοί. Ταυτόχρονα όμως προσέξτε τους εγωισμούς και τις εντάσεις, τόσο στα αισθηματικά, όσο και με τα παιδιά. Εποχή επίσης ξεκινήματος νέων δημιουργικών project ή ενασχόλησης με σπορ και χόμπι. Άφθονο παιχνίδι, εκδρομές.

Κριός

Ο πλανήτης σας Άρης αλλάζει θέση σήμερα, περνά στον Καρκίνο, ένα όχι τόσο καλό ζώδιο για εκείνον, όπου μέχρι τις 8/8 θα προκαλέσει κολλήματα με το παρελθόν και πιθανόν να σας βγει θυμός με περασμένες καταστάσεις. Παράλληλα, θα “τρέξετε” για θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων – πιθανές μετακομίσεις, επισκευές κλπ. Προσοχή σε τσακωμούς με τους δικούς σας.

Ταύρος

Αλλάζει ζώδιο σήμερα ο πολεμικός Άρης, περνά στον επικοινωνιακό σας τομέα, γι' αυτό μέχρι τις 8/8 θα πρέπει να προσέξετε την προκλητικότητα στο λόγο και στη γραφή – αρκετοί διαξιφισμοί πιθανοί. Προσοχή επίσης σε βιασύνες κι εριστικότητα στην οδήγηση και τις μετακινήσεις. Πιθανές συγκρούσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές. Ξεκίνημα νέων μαθημάτων.

Δίδυμοι

Φεύγει σήμερα ο προκλητικός Άρης απ' το ζώδιό σας, ο οποίος απ' τις 12/5 έφερε πολλή δράση αλλά σας έκανε και αρκετά εγωιστές ή εριστικούς. Τώρα θα επηρεάσει τον οικονομικό σας τομέα, όπου μέχρι τις 8/8 θα αυξήσει το άγχος και τους ανταγωνισμούς, όμως θα διεκδικήσετε πράγματα και ίσως ανοίξετε νέες πηγές εσόδων. Αυξημένη κτητικότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being