Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται ο "Κιτρινομύτης" στις 25 Ιουνίου στις Πατρινές αίθουσες

Έρχεται ο "Κιτρινομύτης" στις ...

Την ταινία διανέμει η Odeon

Η νέα ταινία ψηφιακού κινουμένου σχεδίου με τίτλο «O Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις – Yellowbird, ready for take off» που αποτελεί παραγωγή της δημιουργικής ομάδας TeamTO που είναι εγκατεστημένη στο Παρίσι, θα αρχίσει να προβάλλεται στην Ελλάδα σε διανομή από την Odeon, από την Πέμπτη 25 Ιουνίου και αναμένεται να έρθει και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα. Η σκηνοθεσία είναι του Christian De Vita.

Ο Yellowbird είναι ένα μικρό ορφανό πουλί που έχει χάσει την οικογένειά του από τη μέρα που έπεσε από τη φωλιά. Η Πασχαλίτσα τον υιοθετεί και τον μεγαλώνει σε ένα εγκαταλελειμμένο καλύβι στο δάσος, χωρίς κανένα άλλο πουλί ως πρότυπο – κι έτσι, ο καλόκαρδος Κιτρινομύτης φοβάται να απογειωθεί και να πετάξει μακριά.

Μια μέρα, η Πασχαλίτσα τον πείθει να βγει από το σπίτι για να ψάξει για κάτι που υποτίθεται ότι έχει κληρονομήσει από την γιαγιά της. Καθώς ο Κιτρινομύτης διασχίζει διστακτικά το δάσος, συναντά τον Δαρείο, τον πατριάρχη μιας οικογένειας αποδημητικών πουλιών που ετοιμάζονται να αναχωρήσουν σε πιο ζεστά μέρη για να προλάβουν το χειμώνα. Όταν η Πασχαλίτσα ισχυρίζεται μπροστά στα υπόλοιπα πουλιά ότι ο Δαρείος ξεχώρισε τον Κιτρινομύτη για να τους οδηγήσει στην Αφρική, ο ίδιος δεν την διορθώνει και έτσι αναλαμβάνει την τεράστια πρόκληση, λαχταρώντας έτσι να αποκτήσει την δική του οικογένεια.

Έχει, βέβαια, ελάχιστες εμπειρίες που μπορούν να τον βοηθήσουν στο καινούριο του ρόλο, ενώ ο ζηλιάρης Κάρλο, που νόμιζε ότι αυτός θα διαδεχόταν τον Δαρείο στη θέση του αρχηγού, τους συνοδεύει με την ελπίδα να εκμεταλλευτεί κάποιο λάθος του άπειρου Κιτρινομύτη… Το υπέροχο τους ταξίδι, γεμάτο ανατροπές, χιούμορ και συγκίνηση, μεταμορφώνεται σε μια απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια.

Στην ταινία, στην πρωτότυπη ξενόγλωσση κόπια ακούγονται οι ηθοποιοί Seth Green, Dakota Fanning, Christine Baranski, Yvette Nicole Brown, Richard Kind, Jim Rash, ο Danny Glover και ο Elliott Gould. Η μουσική είναι του γνωστού συνθέτη Stephen Warbeck.

Το φιλμ θα βγει στις αίθουσες της χώρας μας μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture