Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Τα Μουσεία του Πανεπιστημίου Πατρών: Φορείς ανάπτυξης της αειφόρου κοινωνίας», αυτό το Σάββατο

«Τα Μουσεία του Πανεπιστημίου Πατρών: Φο...

Στις 19.00 στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Ο κύκλος εκδηλώσεων για τον Εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2015 στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, «Μουσεία για Αειφόρο Κοινωνία -Μουσεία για μια Καλύτερη Κοινωνία» ολοκληρώνεται το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, στις 19.00, με την κεντρική εκδήλωση με τίτλο «Τα Μουσεία του Πανεπιστημίου Πατρών: Φορείς ανάπτυξης της αειφόρου κοινωνίας».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει χαρούμενα με τη σχολική χορωδία του 10ου ΔΣ Αιγίου, του ΔΣ Τέμενης και του ΔΣ Ροδοδάφνης, υπό τη Διεύθυνση του μουσικού Παπαγγελόπουλου Άγγελου.

Στη συνέχεια  θα ακουστούν ομιλίες από την Πένυ Θεολόγη-Γκούτη, Αρχιτέκτονα Μηχανικό-Εθνολόγο (DEA) Υπεύθυνη των Δράσεων του Μουσείου Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, «Μουσεία για μια καλύτερη κοινωνία: Η Δυναμική των Θεσμοθετημένων Μουσείων του Πανεπιστημίου Πατρών», την Δρ Ανδρεάννα Κουφού, Υπεύθυνη Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαϊας «Σχολείο, Μουσείο, Κοινωνία. Εκπαιδεύοντας τον αυριανό επισκέπτη» και τον Αναπληρωτή Πρύτανι Υποδομών και Αειφορίας καθηγητή Γεώργιο «Μουσεία και Αειφορία».

Η κορύφωση της εκδήλωσης θα γίνει με συναυλία «Φοιτητών που σπουδάζουν και μουσική» και θα ερμηνεύσουν τραγούδια κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου. Τη συναυλία συντονίζει η πιανίστα Μαρία Νικολοπούλου.

Μετά το πέρας της εκδηλώσεως το κοινό θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους του ΜΕΤ και να παρακολουθήσει τις μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις του, ενώ, θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

Πληροφορίες:  https://www.facebook.com/events/1078607638833717/

Στοιχεία Επικοινωνίας:

τηλ 2610969973, 2610969972, 2610996732, φαξ 2610969799

Email [email protected].

Η κυρία Πένυ Θεολόγη-Γκούτη, Αρχιτέκτων Μηχανικός-Εθνολόγος (DEA) είναι υπεύθυνη για τις Εκπαιδευτικές και άλλες Δράσεις του Μουσείου Επιστημών και Τεχνολογίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture