Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

To Nοέμβριο η νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας «Η Διάσωση - The Martian» με τον Ματ Ντέιμον

To Nοέμβριο η νέα ταινία επιστημονικής φ...

Η σκηνοθεσία είναι του Ρίντλει Σκοτ

Η νέα πολυαναμενόμενη κινηματογραφική ταινία «Η Διάσωση - The Martian» με πρωταγωνιστή τον 44χρονο Αμερικανό σταρ Ματ Ντέιμον προγραμματίστηκε να κυκλοφορήσει στις Ελληνικές αίθουσες το φθινόπωρο και πιο συγκεκριμένα στις 26 Νοεμβρίου 2015 σε 3D & 2D, σε διανομή από την εταιρεία Odeon.

Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Ουάτνεϊ (Ματ Ντέιμον) θεωρείται νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα. Αλλά ο Ουάτνεϊ είναι ακόμη ζωντανός και ξαφνικά βρίσκεται μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Έχοντας ελάχιστες προμήθειες, πρέπει να επιστρατεύσει την εφευρετικότητα, την ευφυΐα και το κουράγιο του για να επιβιώσει και να βρει έναν τρόπο να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός.

Εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, η NASA και μία ομάδα διεθνών επιστημόνων δουλεύουν ακούραστα για να φέρουν πίσω τον «Αρειανό», ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σχεδιάζουν μία τολμηρή, αν όχι αδύνατη, επιχείρηση διάσωσης. Καθώς αυτές οι ιστορίες γενναιότητας εξελίσσονται, ο κόσμος ενώνεται για να υποστηρίξει την προσπάθεια επιστροφής του Ουάτνεϊ.

Βασισμένο στο μπεστ-σέλερ μυθιστόρημα και με τις σκηνοθετικές οδηγίες του σπουδαίου σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, το «The Martian» έχει ένα λαμπερό καστ που συμπεριλαμβάνει ακόμα την Τζέσικα Τσαστέιν, την Κρίστεν Ουίγκ, την Κέιτ Μάρα, τον Μάικλ Πένια, τον Τζεφ Ντάνιελς, τον Τσιουέτελ Ετζίοφορ, και τον Ντόναλντ Γκλόβερ.

Η ταινία «Η Διάσωση» (The Martian) αναμένεται να συζητηθεί και να κάνει εμπορική επιτυχία.

*H τελευταία ταινία του 77χρονου Ρίντλει Σκοτ που είδαμε στους κινηματογράφους ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο το "Έξοδος, Θεοί και Βασιλιάδες".

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture