Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο 54χρονος Τζορτζ Κλούνει ως εφευρέτης του χωροχρόνου στην "Χώρα του Αύριο" που παίζεται και στην Πάτρα

Ο 54χρονος Τζορτζ Κλούνει ως εφευρέτης τ...

Η νέα ταινία της Ντίσνει ξεκίνησε κάπως συγκρατημένα στα Αμερικάνικα ταμεία

Aπό την Πέμπτη 28 Μαίου 2015, σχεδόν μία εβδομάδα μετά το ξεκίνημα του στις Αμερικάνικες αίθουσες, προβάλλεται και στην Ελλάδα και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε (και σε 3d) η νέα φιλόδοξη ταινία του στούντιο της Ντίσνει «Tomorrowland – Η Χώρα του Αύριο» σε σκηνοθεσία του Μπραντ Μπερντ με πρωταγωνιστές τον γκριζομάλλη γόη του σινεμά Τζορτζ Κλούνει, την νεαρή ανερχόμενη ηθοποιό Μπριτ Ρόμπερτσον και τους Χιου Λόρι, Τζούντι Γκριρ και Κάθριν Χαν.

Επίκεντρο του στόρι της ταινίας που ήρθε 1η στο Αμερικάνικο box office το περασμένο σαββατοκύριακο (που ήταν και η αργία του Memorial day) με πάνω από 42 εκατομμύρια δολάρια (η αλήθεια είναι ότι η Disney περίμενε περισσότερα) είναι η συνεργασία μίας αισιόδοξης έφηβης με έντονες επιστημονικές ανησυχίες και αναζητήσεις με έναν μεσήλικα εφευρέτη, πρώην παιδί θαύμα, οι οποίοι θα αναλάβουν μία επικίνδυνη αποστολή, να αποκαλύψουν τα μυστικά ενός αινιγματικού χωροχρόνου.

Όπως γράφει το σάιτ collide.com, οι κριτικοί έχουν χωριστεί αναφορικά με τα σχόλια τους για την ταινία με αποτέλεσμα ο μέσος όρος στο Rotten Tomatoes να μην είναι υψηλός!

Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτό σε συνδυασμό με τις κατώτερες των προσδοκιών εισπράξεις, ίσως οδηγήσει στο να χαρακτηριστεί το «Tomorrowland» ως αποτυχία. Αν πάντως η συγκεκριμένη ταινία διάρκειας 130 λεπτών μπορεί σε κάποια σημεία να έχει ελαττώματα, εν τούτοις πολλοί κριτικοί και στην Ελλάδα έκαναν λόγο για μία όμορφη ταινία που προξενεί και μία νοσταλγία για τις παλιές Αμερικάνικες ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Ο George Clooney σε δήλωση του ανέφερε πως όταν ήταν παιδί έβλεπε και ένιωθε διαφορετικά το μέλλον με μεγαλύτερο όραμα ίσως και αφέλεια κάνοντας έναν παραλληλισμό με την χρονιά 1964 όπου πρωτοεμφανίζεται ο ήρωας του στην ταινία (παίζει ο μικρός Thomas Robinson).

Την ταινία διανέμει στις αίθουσες η εταιρεία Feelgood.

Eπιμέλεια -Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture